ТОП 100 идеи за подарък за Рожден ден

Публикувано : 2017-07-21 15:08:28
Категории : Идеи за подаръци

ТОП 100 идеи за подарък за Рожден ден

ТОП 100 идеи за подарък за Рожден ден

Искате да намерите перфектния подарък за Рожден Ден? Търсите запомнящ се подарък, който ще остави незабравим спомен на Вашите близки и приятели? Специално за Вас сме подбрали неповторими предложения, които ще зарадват Вашите любими хора. Предлагаме Ви голям избор на класически, персонални, забавни, лични подаръци за всеки вкус и бюджет. Рождените дни са специални поводи за които задължително търсите подарък с който може да оставите незабравим спомен на най-близките си хора. Подаръкът за един такъв повод винаги е нужно да бъде съобразен с интересите, хобито или професията на човека.

Разгледайте нашите Топ 100 предложения от най-добрите подаръци за всички възрасти. Независимо дали търсите за ваш приятел, за любимата си майка или страхотния баща в нашия списък с подаръци сме включили наистина първокласни предложения.

ПЪРВАТА ПОРЦИЯ ОТ ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ЗА КЛАСИЧЕСКИ ПОДАРЪЦИ ЗА РОЖДЕН ДЕН

Някои предложения за класически и стилни подаръци.

  • Бижута за изискани дами - накарайте я да заблести с прелестните изработки на изкусни бижутери. Изтънчено, стилно и оригинално, бижуто се нарежда на първо място сред подаръците за дами.
  • Дизайнерска рамка за снимка - поставете най-красивите спомени в най-красивата фото рамка. Изберете като вземете под внимание следните детайли: цвят, дизайн, материал, размер и изработка.
  • Портфейл - тук трябва да се има предвид, че е нужно да изберете дизайнерски аксесоар, който да допадне на стила на човека.
  • Часовник - класически кожен или многофункционален спортен, това е аксесоарът, който е всепризнат от мъжкия пол. Дизайнът и моделите са разнообразни, така че бързо ще намерите подходящият за всеки джоб и повод.

ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗРАБОТЕНИ КАРИКАТУРИ И ШАРЖОВЕ

Идея за един различен подарък за Рожден Ден.

       

Карикатурата е уникален подарък за рожден ден. Особено подходящ подарък е за хората, които си имат всичко. Вашата изненада ще стане център на внимание по време на празненството и ще остави ярък спомен на любимите ви хора. Нашите карикатуристи пресъздават лицата портретно и с много положителен заряд. Рисуваме по вашите идеи за човека, неговата работа, хоби, интересни занимания, любими предмети, характерно облекло, специално място, където е бил или иска да отиде.

АКСЕСОАРИ ЗА ДОМАШЕН УЮТ И КОМФОРТ

Предложения на артикули, които със сигурност ще успеят да впечатлят с функционалността си.

Комфортът на един мъж или жена е важна част от ежедневието им. Когато се привържеш към онова така удобно кресло или легло никой не е в състояние да те накара да го смениш. Та кой не си мечтае за релаксиращ следобед в уютна обстановка.

  • Въздействието на масажната възглавница върху човешко тяло отпуска мускулите, стимулира кръвообращението, наподобява движенията на ръцете на професионален масажист, загрява и дава хубав релаксиращ ефект.
  • Масажна възглавница – преносима възглавница с три нива на интензивност със затопляща функция. Със сигурност ще впечатлите човека на който я поднасяте.
  • Масажиращ стол - MOODRELAX  със стилен и компактен дизайн, изчистени линии и разнообразие от масажни техники и функции като разтриваща, загряваща и други.
  • Уютна релаксираща лампа - маслена лампа от алуминий и стъкло от Philippi - перфектен избор за романтични вечери. Когато слънцето залезе и повее лек бриз, тя превръща дома в уютно място.
  • Арома лампа - лампа за етерични масла, изработена от матирана неръждаема стомана. Чрез нагряване на корпуса, ароматното масло се разпространява във въздуха и създава приятна и уютна обстановка.

ИДЕИ ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АДРЕНАЛИНА И БЪРЗИТЕ СКОРОСТИ

Списък за тези, които искат да подарят незабравими, спиращи дъха изживявания.

Ако той или тя обича силните усещания и авантюри, поднесете някое от следващите предложения за незабравимо преживяване.

ПОДАРЪЦИ И СУВЕНИРИ СЪС САНТИМЕНТАЛНА СТОЙНОСТ

И макар да знаем, че някои са по-различни в изразяването на емоциите си, това със сигурност не означава, че няма да оцени красив аксесоар, който да постави в дома или офиса си.

Ако искате да го трогнете със сантиментален подарък, вижте следващите предложения.

  • Албум с внимателно подбрани снимки.
  • Люлката на Нютон или така наречените антистрес принадлежности.
  • Статуетка със специално предназначение - за успех, за пари, за щастие.
  • Декоративно оръжие - сабя, самурайски меч, пистолети.
  • Статуетки полирезин - ще намерите изключително голям избор на изящните статуетки с дизайнерски изработки в най-различни тематики: шеговита, дзен, сватбена, животни, за деца, античен стил.
  • Дърво Бонсай - декоративни дървета с източен произход и 4 - хилядолетна история. Счита се, че дървото носи късмет и щастие на притежателя си. Перфектното място за поставяне в източния, югоизточния или южния сектор на дома или офиса.

ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА ВИНА, ТЕЖКИ ПИТИЕТА И СЛАДКИЯ АРОМАТ НА ПУРИ

Нашият екип сме Ви направили списък с подаръци за ценителите на вино, за пушачи, комплекти за алкохол, които може да поднесете като подарък за всяка възраст и пол.

ЗАБАВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА НАСТРОЕНИЕ

Подаръци за любителите на игрите и за тези, които обичат да се забавляват. Подарете им интересни и развеселяващи подаръци.

  • ДоминоДизайнерска игра на домино Philippi. Тя е от красива черна кожа и кадифе. Освен за забавление, тя е стилно допълнение към вашия интериор. Един чудесен подарък за специални хора, обичащи игрите.
  • "Не се сърди човече(освен класическата игра има и такава за маса, която се играе с шотове)
  • Покер сет
  • Репродукции за долари и евро - серията златни банкноти и картини е сред бестселърите, които ще откриете при нас и са част от съкровищницата ни. Репродукциите от банкноти са с 24-каратово злато, което им придава още по-голям разкош.
  • Комплект за голфALEGRO e изработен от тъмно сива кожа и неръждаема стомана, с магнитно затваряне и удобен предпазен колан, който държи четирите топки за голф.

Това беше списъка с ТОП 100 ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН от Banana.bg Надяваме се, че сме били полезни с намирането на най-подходящия подарък за рожден ден. Не пропускайте да го поднесете с усмивка и с оригинално пожелание.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)