Banana.bg е специализиран онлайн магазин за подаръци и сувенири за всеки повод.

При нас винаги ще откриете подходящия подарък за специалния повод и човек! Нашият екип се старае да Ви предложи отлично обслужване и коректност. Ние се стремим да предлагаме полезни, функционални, интересни подаръци, които да доставят радост на тези, които ги получават и добри спомени за тези, които са ги подарили.

Лесно и бързо изберете подарък

Стремим се да спестим Вашето ценно време и ресурси, като Ви предлагаме възможност бързо и лесно да изберете и закупите нужния продукт, и да го получите без да се налага изобщо да излизате от в къщи.

В сайта лесно може да изберете подарък по повод, цена, възраст, интереси, професия, хоби и други индивидуални особености на човека или хората, които искате да зарадвате със своето внимание.

Наша система от филтри ще Ви помогне да се ориентирате, ако още не сте решили, какво искате да подарите. А полето за търсене в сайта ще Ви улесни за секунди да намерите точния подарък, ако вече знаете, какво Ви трябва.

Може да добавяте за сравнение няколко продукта, да им сравните характеристиките и да намерите най-доброто за Вас решение.

Ако нещо Ви липсва - ще го добавим!

Нашата цел е постоянно да разнообразяваме асортимента спрямо нуждите и пожеланията на нашите клиенти. Затова, ако търсите нещо конкретно за подарък, но в магазина ни все още го няма - съобщете ни за това, и ще се постараем да добавим този артикул в максимално кратък срок, за да може да отговорим на Вашите изисквания, а на Вас ще се постараем да предоставим специална оферта за него.

Обратна връзка

Нашите консултанти са винаги на Ваше разположение, за да Ви помогнат в избора и да отговорят на всичките Вашите въпроси.

Можете да се свържете с нас на тел. +359 2 437 3721 от понеделник до петък от 9:00 до 19:00 ч. или да ни пишете на e-mail: [email protected]

Ако имате оплакване или похвала за работата ни, може да се свържете директно с Управителя на магазина чрез email: [email protected]

Ще се радваме да Ви спечелим като лоялен клиент!

Да знаем кои сме, какво правим и защо го правим е от съществено значение за създаването на екипа, компанията и продуктите, които предлагаме. Всички сме заедно в това пътуване и сме фокусирани върху създаването на най-добрата култура, за да се подкрепяме взаимно и да осигуряваме винаги отлично обслужване на нашите клиенти!

Нашата мисия

Да измисляме и бързо и качествено изработваме портретни творби и шаржове за хората по целия свят като им предоставяме уникален подарък - спомен за техните специални моменти.

Нашата визия

Превръщаме подаръците в уникално изживяване, чрез изкуство.

Нашите ценности

  • Професионализъм и коректност
  • Сплотеност
  • KAIZEN
  • Иновация