Чаши за уиски

Луксозни чаши за уиски за ценители

Уискито е един от лидерите на твърдите напитки със специфичния си вкус и специалните емоции, които винаги оставя, докато отпивате глътка по глътка. Правилото е да не добавяте лед, ако искате да усетите истинския му вкус. Принос за добрия вкус на едно уиски е подходяща чаша за него, с която може да го поднесете ...

Луксозни чаши за уиски за ценители

Уискито е един от лидерите на твърдите напитки със специфичния си вкус и специалните емоции, които винаги оставя, докато отпивате глътка по глътка. Правилото е да не добавяте лед, ако искате да усетите истинския му вкус. Принос за добрия вкус на едно уиски е подходяща чаша за него, с която може да го поднесете на Ваши близки, приятели, или колеги.

На страницата ни ще срещнете луксозни уиски сетове за ценители, които държат на класиката и стила при този вид напитки. Всяко от предложенията ни е уникално с италиански дизайн, произведен от фирма Borgonovo Italy.

Комплектите съдържат кристални чаши за усики, или сет бутилка за уиски с чаши на супер цени.

Поднесете класически подарък на близък

Ако се чудите дали това е правилния избор за подарък, не се колебайте да поръчате чаши за уиски или уиски сет, който ще впечатли и най-взискателните привърженици на отлежелите напитки. Може да поръчате лесно и удобно, а ние ще Ви го доставим до 24 часа.

Приятно пазаруване с нас!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 46 продукти
Показани 1 - 24 от 46 продукти