Идеи за български подаръци за чужденци

ПОДАРИ БЪЛГАРСКИ СУВЕНИРИ НА ЧУЖДЕНЦИ

В днешно време пространството и географското положение са от голямо значение за посещенията в страната ни от чужденци. Ежедневно потокът от туристи и бизнес пътувания се увеличава все повече. Нека споделим богатата ни история и традиции с традиционни български сувенири и да съхраним кътче в съзнанието на все...

ПОДАРИ БЪЛГАРСКИ СУВЕНИРИ НА ЧУЖДЕНЦИ

В днешно време пространството и географското положение са от голямо значение за посещенията в страната ни от чужденци. Ежедневно потокът от туристи и бизнес пътувания се увеличава все повече. Нека споделим богатата ни история и традиции с традиционни български сувенири и да съхраним кътче в съзнанието на всеки чужденец, докоснал се до Нашата култура и бит.

Разказите за нашата история, култура и красива природа са сред най-прочутите сред чужденците. Те имат познавателен характер. Но ние Ви съветваме да оставите красив спомен с битов подарък, който символизира традициите и обичаите ни.

Всеки чужденец би се впечатлил от по-специално внимание, като получи нещо българско от сърце. С помощта на нашия екип сме съставили списък от идеи, с които може да оставите незабравим спомен за традициите, които предлага страна ни. За тази цел сме разделили на групи подаръците, които може да подарите, според това какво искате да символизират:

ПРЕДАЙТЕ НАРОДНАТА ТРАДИЦИЯ С БЪЛГАРСКИ ПОДАРЪЦИ ЗА ЧУЖДЕНЦИ

Може да изберете от нашите предложения: сувенирите с народни мотиви, ръчно изработените съдове и тъкани аксесоари, бъклица с фолклорни мотиви, сувенирна стойка за ракия, мех за вино, буре, или стойка за вино и големия брой ръчно изработени български аксесоари на страницата ни. За обичащи трапезата — битова покривка, глинено гърне за боб, гювече с капак, или дървена дъска с фолклорни мотиви.

Надяваме се да сме Ви помогнали с идеите ни за подаръци за чужденци. Приятно пазаруване!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 211 продукти
Показани 1 - 24 от 211 продукти