Идеи за подарък за чужденци

Традиционни идеи за подарък на чужденци

В днешно време пространството и географското положение са от голямо значение за посещенията в страната ни от чужденци. Ежедневно потока от туристи или бизнес пътувания се увеличава все повече. Нека споделим богатата ни история и традиции с традиционен подарък и да съхраним кътче в съзнанието на всеки чужде...

Традиционни идеи за подарък на чужденци

В днешно време пространството и географското положение са от голямо значение за посещенията в страната ни от чужденци. Ежедневно потока от туристи или бизнес пътувания се увеличава все повече. Нека споделим богатата ни история и традиции с традиционен подарък и да съхраним кътче в съзнанието на всеки чужденец, докоснал се до Нашата култура и бит.

Впечатленията, които може да оставите за Нашата страна са от различен характер и това зависи от начина и подхода по, който ще го направите. Разказите за нашата история, култура и красива природа са сред най-прочутите сред чужденците. Те имат познавателен характер. Но ние Ви съветваме да оставите красив спомен с подарък, който символизира традициите и обичаите ни.

Всеки чужденец би се впечатлил от по-специално внимание, като получи нещо от сърце. С помощта на нашия екип сме съставили списък от идеи, с които може да оставите незабравим спомен за традициите , които предлага страна ни. За тази цел сме разделили на групи подаръците, които може да подарите, според това какво искате да символизират:

  • Традиционна българска трапеза
  • Българският алкохол
  • Фолклорна традиция
  • Автентична българска традиция
  • Сувенири със забележителности
  • Свещени икони

Предайте народната традиция с български подарък за чужденци

Може да изберете от големия брой ръчно изработени български аксесоари на страницата ни на Банана.бг. Ако търсите български подаръци за чужденци, може да му подарите бъклица с фолклорни мотиви, сувенирна стойка за ракия, мех за вино, буре, или стойка за вино.

За ценители на изкуството са: медна или дървена икона или дърворезба. За обичащи трапезата — битова покривка, глинено гърне за боб, гювече с капак, или дървена дъска с фолклорни мотиви. Може да се спрете на идеята, която най-много ще подхожда за подарък от България за чужденец и с какви впечатления бихте искали да остане за страната ни.

Най-харесваните нашенски подаръци сред чужденците са: сувенирите с народни мотиви, ръчно изработените съдове и тъкани аксесоари.

Надяваме се да сме Ви помогнали с идеите ни за подаръци за чужденци. Още много от предложенията ни може да разгледате по-надолу на тази страница.

Виж още...
Показани 1 - 24 от 183 продукти
Показани 1 - 24 от 183 продукти