Идеи за нестандартен подарък за мъж

Нестандартен подарък за мъж

Искате да му изберете стойностен подарък, който да зпапомни? Искате нещо нестандартно, което да го впечатли? Избора на подарък за мъж е не лека задача. Запомнете едно, вгледайте се в неговите навици и интереси, не му поднасяйте нещо, което Вие харесвате. Ако никога не сте го чували, че иска да скача с парашут, не му п...

Нестандартен подарък за мъж

Искате да му изберете стойностен подарък, който да зпапомни? Искате нещо нестандартно, което да го впечатли? Избора на подарък за мъж е не лека задача. Запомнете едно, вгледайте се в неговите навици и интереси, не му поднасяйте нещо, което Вие харесвате. Ако никога не сте го чували, че иска да скача с парашут, не му подарявайте такъв тип изживяване. Понякога, колкото и да ни се струва една идея оригинална, тя може да постави човек в доста неловка ситуация. 

Нестандартен подарък е доста обширно понятие и от всички се разбира по различен начин. Прегледайте следващите няколко страхотни идеи, които специално подбрахме за Вас:

  • глобус бар — нестандартна и готина идея за интериорно решение
  • ръчно изработен аксесоар за дома
  • бар аксесоари
  • декоративно оръжие за ценители

Поръчайте страхотен нестандартен подарък оналйн

На Банана.бг ще намерите множество дизайнерски и нестандартни идеи за него. Поръчайте бързо, лесно и удобно, докато си стоите удобно у дома. Доставката се извършва за един работен ден за цялата страна. Ако държите на качество и стил, значи сте на правилнот място. Приятно пазаруване!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 421 продукти
Показани 1 - 24 от 421 продукти