Шах и табла

 Дървен комплект шах и табла на топ цена

Разпусни след дългия работен ден с игра шах или табла, които са любими на малки и големи. Забързаното ежедневие, в което се намираме е причина да търсим нещата, които ни карат да се чувстваме отпочинали и заредени за следващия ден. Перфектната идея за зареждане с положителни емоции е отдаването на логичес...

 Дървен комплект шах и табла на топ цена

Разпусни след дългия работен ден с игра шах или табла, които са любими на малки и големи. Забързаното ежедневие, в което се намираме е причина да търсим нещата, които ни карат да се чувстваме отпочинали и заредени за следващия ден. Перфектната идея за зареждане с положителни емоции е отдаването на логическите игри.

Ако от скоро играете шах или табла, то трябва да знаете, че това ще се превърне във Ваше любимо хоби, ако пък сте професионалист и си търсите подходящ подарък от комплект, ние ще Ви предложим дъски за професионален табла и шах.

Какви още игри ще срещнете в Банана?

На Вашето внимание, предлагаме специални комплекти за ученици - морски шах, както и класически шах. Изберете най-доброто за детето си, като му помогнете да развие логическото си мислене.

Разгледайте предложенията ни на страницата ни тук долу.

Виж още...
Показани 1 - 24 от 146 продукти
Показани 1 - 24 от 146 продукти