Глобус барове

Луксозен глобус бар - чудесен подарък за ценители на алкохолни напитки

Глобус бар за алкохол и други напитки ще стане не само едно прекрасно и необичайно допълнение към интериора, но и отличен запомнящ се подарък. Това е практичен функционален подарък, който изглежда като истински глобус, изработен от дърво в античен стил, а вътре съдържа място ...

Луксозен глобус бар - чудесен подарък за ценители на алкохолни напитки

Глобус бар за алкохол и други напитки ще стане не само едно прекрасно и необичайно допълнение към интериора, но и отличен запомнящ се подарък. Това е практичен функционален подарък, който изглежда като истински глобус, изработен от дърво в античен стил, а вътре съдържа място за съхранение на напитки и чаши. В зависимост от големината на глобус барчето, в него може да се съберат няколко бутилки прекрасно френско вино, отличен коняк, уиски или друго предпочитано питие. Настолен или подов бар във формата на дървен глобус – това е един скъп и разкошен подарък, създаден за тези, които оценяват в подаръка не само красотата, но и функционалността.  

Стилен предмет за интериора, предназначен за съхранение на любими напитки, той ще е изключително подходящ за офисен кабинет. По време на официалните срещи в затворения си вид подаръка ще изглежда като един старинен глобус, а при по-неформалните срещи, когато решите да почерпите приятелите си или партньорите по бизнеса, ще ги изненада със съдържанието си. 

Ако търсите подарък за имен или рожден ден, юбилей, или друг солиден повод, и искате той да е стилен, оригинален и същевременно да има практична насоченост, то това предложение е много подходящо.

На кого да подарим мини барче глобус

Глобус барът е подходящ аксесоар за подарък за хора, занимаващи се с бизнес, за колеги и шефове, както и за любители на по-екстравагантни и тайнствени предмети в интериора. Те със сигурност ще бъдат впечатлени от подаръка, който ще им направите, ако цената не Ви ограничава.

При изработката на глобус-баровете се използват средновековни карти и манускрипти, а на вътрешните сфери на кълбото се нанасят изображения на карти на вселената, древни богове и зодиакални съзвездия. С този предмет може да се украси всяко помещение, да му се предаде допълнителна изисканост и значимост.

Настолният мини бар глобус за алкохол и напитки ще е отлично допълнение към интериора на дневната, или като украса на работното място. Подарък, в който може да се съхранява колекция от напитки от различни краища на света. Оригиналният му дизайнерски вид във вид на земно кълбо, ще прикове погледа на всеки посетител. А вечерта, отпочивайки след напрегнатия трудов ден с чаша любимо питие, може да се помечтае за пътувания в далечни страни.

Изберете глобус бар за подарък за любим, приятел, колега или шеф на топ цена. А ние ще го доставим бързо до удобен за вас адрес до врата или офис на куриер. Може да платите с карта, в брой при получаване, чрез каси на Изипей, през ePay, по банков път или друг удобен за Вас начин. В случай, че решите да го изпратите директно на рожденника, може да го опаковаме като подарък и добавим картичка с подходящ надпис.

Виж още...
Показани 1 - 6 от 6 продукти
Показани 1 - 6 от 6 продукти

Подреди по: