Чаши за аперитив

Погрижете се за добрия подбор на чаши за аператив

Представяме Ви специални чаши за ракия със специални орнаменти, изработени от висококачествено стъкло кристал, което допълнително предава блясък на чашата. Комплектите за аператив, които ще срещнете при нас са сетове бутилки с различен брой чаши за ракия и дозатор към тях. Металните орнаменти вър...

Погрижете се за добрия подбор на чаши за аператив

Представяме Ви специални чаши за ракия със специални орнаменти, изработени от висококачествено стъкло кристал, което допълнително предава блясък на чашата. Комплектите за аператив, които ще срещнете при нас са сетове бутилки с различен брой чаши за ракия и дозатор към тях. Металните орнаменти върху стъклото още повече засилват усещането за стил и класа на притежателите си, както и за добър вкус на домакина.

Специалната тапа към всяко шише не позволява изпускането на въздух и дълготрайно запазва аромата на ракията. Ценители на този вид алкохол биха оценили по достойнство Вашия избор на изненада. При нас освен стандартните чаши за ракия, ще срещнете и такива със столче, които са винаги класика в жанра при избора на чаши за ракия.

Изненадайте близък с подарък комплект чаши за аператив

Може да поднесете тази изненада за рожден ден, юбилей или друг празничен повод, като поръчате лесно и удобно през бутона поръчай.

Приятно пазаруване с нас!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 71 продукти
Показани 1 - 24 от 71 продукти