Nerthus Порцеланово плато с три отделения
Модел: VB FIH 333
20 лв.
С вкл. данък
Vin Bouquet/Nerthus Порцеланово плато с три отделения
Размери на опаковката: 19.5 см/19.5 см/3.5 см.Тегло: 1.100 кг.Материал: ПорцеланПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Виж повече за продукта
Размери на опаковката: 19.5 см/19.5 см/3.5 см.Тегло: 1.100 кг.Материал: ПорцеланПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Поръчай с 1 клик
Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.
Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.
Поздравления! Вашата поръчка бе приета.
Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.
Още идеи за подаръци:
Оригинален подарък - Карикатура или Шарж
Още информация
Vin Bouquet/Nerthus Порцеланово плато с три отделения
Размери на опаковката: 19.5 см/19.5 см/3.5 см.Тегло: 1.100 кг.Материал: ПорцеланПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Поканили сте гости и искате да блеснете като прекрасна домакиня? Погрижете се тогава масата да привлече погледите още докато сервирате ястията.
Когато се подреждат мезета, най-важното е те да изглеждат красиво. Салами, особено сухите, се нарязват много тънко и леко по диагонал. Те се нареждат в плата или чинии на редове или на кръгове.
Сирене и кашкавал се нарязват на парчета и се подреждат стъпаловидно в голяма или малка чиния.
Хляб, който се сервира заедно с мезетата, се нарязва на тънки еднакви филийки и се подрежда в плато.
Ако няма достатъчно място на масата за няколко плата с различни видове ордьоври, подредете ги в едно платото на Vin Bouquet с различни отделения.
Добрата презентация определено прави храната по-вкусна.
Размери на опаковката: 19.5 см/19.5 см/3.5 см.Тегло: 1.100 кг.Материал: ПорцеланПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Поканили сте гости и искате да блеснете като прекрасна домакиня? Погрижете се тогава масата да привлече погледите още докато сервирате ястията.
Когато се подреждат мезета, най-важното е те да изглеждат красиво. Салами, особено сухите, се нарязват много тънко и леко по диагонал. Те се нареждат в плата или чинии на редове или на кръгове.
Сирене и кашкавал се нарязват на парчета и се подреждат стъпаловидно в голяма или малка чиния.
Хляб, който се сервира заедно с мезетата, се нарязва на тънки еднакви филийки и се подрежда в плато.
Ако няма достатъчно място на масата за няколко плата с различни видове ордьоври, подредете ги в едно платото на Vin Bouquet с различни отделения.
Добрата презентация определено прави храната по-вкусна.