Подаръкът стандартно се изпраща със Спиди на същия ден, и пристига при Вас на следващия (за потвърдени преди 15 ч. поръчки). Има и експресни опции. Детайли...
Потвърдените до 15ч. в петък поръчки се доставят в събота до 13:00 Съботна доставка до адрес – заплаща се допълнително + 3.60 лв; Съботната доставка до офис е без промяна в цената. * Имайте предвид, че офисите на Спиди са с намалено работно време в събота.
Може да платите в брой при получаване, по банков път, чрез ePay, на каза в Изипей, с дебитна или кредитна карта (чрез ePay или при получаване в офис на куриерската фирма). Детайли...
Комплект фондю -4 части Размери на опаковката:18 см/19.6 см/12.3 см.Тегло: 0,490 кг. Комплектът включва: Фондю - 1 бр. Вилици - 4 бр. Стойка - 1 бр. Чаена свещ - 1 бр. Материал: Стомана, порцеланКонсуматив: 1 бр. чаена свещПроизводител: Vin Bouquet, Испания Думата „фондю“ произлиза от френския глагол “fondre”, който означава „разтапям“. Фондюто е основно и практически единственото национално ястие на швейцарците. Фондю се приготвя в тържествени дни или в свободното време, когато никой не бърза. Цялото семейство и близките са събрани около масата. Определеното настроение, чувството за единство и общност, което възниква по време на тази трапеза, е най-важният компонент в приготвянето на фондю. Само по себе си приготвянето му е лесно. 1,5 чаши бяло вино се затопля, в него се добавят 600 гр. настъргани сирена, обикновено от два различни вида (най-често Грюйер и Ементал), които се разбъркват, така че да се разтворят във виното. Добавят се 3-4 чаени лъжици картофено брашно, разтворено във вино, което способства за сгъстяването на фондюто. След това всеки от участниците поставя парченце хляб на вилица с дълга дръжка, което потапя в разпененото фондю. Хлябът като че ли се покрива с дебела риза от сирене. Използват се и различни подправки – индийско орехче, копър, кимион или пипер. За шоколадово фондю поставете 200 гр. шоколад на парченца и 150 мл. сметана във фондюто. След като шоколадът се разтопи, добавете 1-2 с. л. сладък ликьор. След това рендосана на ситно кора от 1 портокал и 2-3 с. л. от сока му. Периодично разбърквайте фондюто. С помощта на специалните вилици набождайте плодове и ги потапяйте в шоколада. Добър апетит!