Nerthus Комплект фондю - 4 части

Модел: VB FIH 022
55 лв.
С вкл. данък
In stock
Комплект фондю -4 части
Размери на опаковката:18 см/19.6 см/12.3 см.Тегло: 0,490 кг.
Комплектът включва:
Фондю - 1 бр.
Вилици - 4 бр.
Стойка - 1 бр.
Чаена свещ - 1 бр.
Материал: Стомана, порцеланКонсуматив: 1 бр. чаена свещПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
Комплект фондю -4 части
Размери на опаковката:18 см/19.6 см/12.3 см.Тегло: 0,490 кг.
Комплектът включва:
Фондю - 1 бр.
Вилици - 4 бр.
Стойка - 1 бр.
Чаена свещ - 1 бр.
Материал: Стомана, порцеланКонсуматив: 1 бр. чаена свещПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Думата „фондю“ произлиза от френския глагол “fondre”, който означава „разтапям“. Фондюто е основно и практически единственото национално ястие на швейцарците. Фондю се приготвя в тържествени дни или в свободното време, когато никой не бърза. Цялото семейство и близките са събрани около масата. Определеното настроение, чувството за единство и общност, което възниква по време на тази трапеза, е най-важният компонент в приготвянето на фондю.
Само по себе си приготвянето му е лесно.
1,5 чаши бяло вино се затопля, в него се добавят 600 гр. настъргани сирена, обикновено от два различни вида (най-често Грюйер и Ементал), които се разбъркват, така че да се разтворят във виното. Добавят се 3-4 чаени лъжици картофено брашно, разтворено във вино, което способства за сгъстяването на фондюто. След това всеки от участниците поставя парченце хляб на вилица с дълга дръжка, което потапя в разпененото фондю. Хлябът като че ли се покрива с дебела риза от сирене. Използват се и различни подправки – индийско орехче, копър, кимион или пипер.
За шоколадово фондю поставете 200 гр. шоколад на парченца и 150 мл. сметана във фондюто. След като шоколадът се разтопи, добавете 1-2 с. л. сладък ликьор. След това рендосана на ситно кора от 1 портокал и 2-3 с. л. от сока му. Периодично разбърквайте фондюто.
С помощта на специалните вилици набождайте плодове и ги потапяйте в шоколада.
Добър апетит!
Vin Bouquet
VB FIH 022
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив