Бебешка количка Atlantic Plus Trio Set Everglade Hauck

Модел: 309094
559 лв.
С вкл. данък
In stock
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

309094 Бебешка количка Atlantic Plus Trio Set Everglade Hauck

Да бъдеш подвижен и мобилен заедно с детето е много важно. Но ако това е подсилено с комфорт и безопасност, тогава сигурно става дума за детска количка Hauck Atlantic Plus Trio. Тя е с леко шаси и няколко различни приставки + асортимент от полезни аксесоари които придават цялостния впечатляващ външен вид.

Въртящите се предни гуми са с възможност за заключване посоката на движение. Те са с голям диаметър, комфортни, меко возещи и лесно управляващи количката в завои и маневри сякаш е детска игра. Има лесно маневриране без значение дали ще пътувате из тесни улички, в магазина или сред природата.

Дръжката е телескопично регулируема на дължина и мека на пипане. По този начин родители с различен ръст ще имат удобство докато бутат количката. Има спирачка, която може да ползвате по време дългите или кратки почивки.

Кошът за новородени е една от 3-те приставки, включени в комплекта на Atlantic Plus Trio Set. Благодарение на мекото матраче вътре, защитната обвивка и регулируемият сенник, бебето ще се чувства уютно и ще бъде защитено при промяна на времето отвън. Чрез стабилната дръжка за носене, кошът може лесно да се постави и закрепи в шасито, както и да бъде махнат след това.

Столчето за кола Zero Plus Comfort е с едни от най-добрите характеристики в класа си. То също може да се закрепи или махне от шасито благодарение на което няма нужда да изваждате бебето от него докато го местите от количката в колата си или обратно. Коланът е 3-точков, а иновативната система за защита от страничен удар е с шокоабсорбираща пяна. Под регулируемия сенник и върху омекотеното място за глава детето ще може да си почива, спи или разглежда света. Столчето има махаща се възглавничка за сядане.

Третото оборудване което получавате с тази количка е стилна Седалка. Тя може да бъде обърната в двете посоки на движение. Облегалката е с 3 позиции на наклон, а степенката за крака с 2. По този начин винаги може да намерите най-удобната позиция за сядане или наклон на детето. Коланът е 5-точков.

 

Характеристики:

Висококачествена комбинирана детска количка.

Леко алуминиево шаси.

Широки предни гуми, въртящи се с възможност за заключване посоката на движение

Телескопична дръжка, регулируема на височина, мека на докосване.

Уютен Кош за новородено с меко матраче, защитна покривка, регулируем сенник и практична дръжка.

Zero Plus Comfort столче за кола с 3-точков колан, иновативна защита от страничен удар с шокоабсорбираща пяна, регулируем сенник, мек подглавник и махаща се подложка за сядане.

Седалка, която може да се монтира в двете посоки на движение с: 5-точков колан и омекотен предпазен борд, облегалка с 3 позиции на наклон и степенка с 2 позиции на регулиране, разтегаем, махащ се сенник, подложка за сядане с две страни - мека зимна или дишаща лятна.

Всички калъфки могат да се махат лесно и да се перат на ръка.

Всички гореописани аксесоари се закрепят лесно и сигурно за шасито без нужда от адаптер.

В комплекта са включени още Чувалче и Поставка за чаша.

Размери:

- сгъната 97 x 63 x 42см

- разгъната 105 x 96 x 63см

- тегло 10кг.

Вносител Раяленд

 

Rayatoys
309094
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив