Vin Bouquet Охладител за бутилки с термометър

Модел: VB FIE 109
26 лв.
С вкл. данък
In stock
Vin Bouquet Охладител за бутилки• Размери на опаковката: 18,5 x 16 x 2,5 см.• Тегло: 0,450 кг.• Скала с температура за сервиране на различни вина• ТермометърПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
Vin Bouquet Охладител за бутилки• Размери на опаковката: 18,5 x 16 x 2,5 см.• Тегло: 0,450 кг.• Скала с температура за сервиране на различни вина• ТермометърПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Днес все повече хора с удоволствие отпиват вино с вкусната вечеря вкъщи, в ресторанта или на партита и приеми. Добре е да знаем обаче до каква температура трябва да бъдат изстудени бутилките с ароматната напитка.
Ако вие сте домакин и искате да се представите на ниво, а гостите ви или любимият човек очакват една прекрасна вечер, вижте каква температура на охлаждане е подходяща за избраното от Вас вино.
Леките червени вина са най-пивки и ароматни, когато са охладени при температура около 14-16 °C, а силните червени вина "обичат" 16-18°C. За белите вина са подходящи по-ниски температури. Сухите бели вина поднасяйте, охладени до температура 8-10°C, а силните бели вина охлаждайте до 10-12°C.
Имайте предвид, че по-топлото вино няма да позволи на гостите ви да се насладят на ароматните нотки, а само ще изрази недостатъците му.
За да избегнете този риск, поставете бутилката вино в охладител с елегантен дизайн. Гелът в него ще поддържа подходящата за сервиране температура в значително по-топлото помещение. Термометърът на охладителя ще Ви дава информация за температурата на бутилката в момента, а скалата ще Ви напомня подходящата за сервиране температура.



 
Vin Bouquet
VB FIE 109
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив