ROMMELSBACHER Система за готвене на пара - електрическа

Модел: RO DGS 855
199 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт
ROMMELSBACHER Система за готвене на пара• Техн.параметри: 230V - 825 W• Размери: 30 х 22 х 43,5см• Тегло: 2,1 кг• LCD дисплей• 6 автоматични програми• Функция за поддържане на топлина• Акустичен сигнал за край на програма• Индивидуално задаване на време чрез 99 мин.таймер• Контрол на нивото на водата• Индикация за декалциране• Бързо генериране на пара• Резервоар за вода: 1,1 литра• Съдове за готвене: 3 бр • Купа за ориз: 1 бр / 1,2 литра• Материал: Висококачествен пластмасов материалПроизводител: ROMMELSBACHER / Германия
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
ROMMELSBACHER Система за готвене на пара• Техн.параметри: 230V - 825 W• Размери: 30 х 22 х 43,5см• Тегло: 2,1 кг• LCD дисплей• 6 автоматични програми• Функция за поддържане на топлина• Акустичен сигнал за край на програма• Индивидуално задаване на време чрез 99 мин.таймер• Контрол на нивото на водата• Индикация за декалциране• Бързо генериране на пара• Резервоар за вода: 1,1 литра• Съдове за готвене: 3 бр • Купа за ориз: 1 бр / 1,2 литра• Материал: Висококачествен пластмасов материалПроизводител: ROMMELSBACHER / Германия
Готвенето на пара е изключително полезна и здравословна практика. Най-голямото качество на тази технология е, че при нея храната максимално запазва вкуса, цвета, аромата и формата си, както и хранителните си вещества, което е най-важното.Съответно можете да ограничите използването на подправки и мазнина до минимум. Уредът е особено подходящ за приготвяне на пара на картофи и всякакви видове зеленчуци, риба, домашни птици, месо и яйца, но също така и за ориз, кнедли, пудинг, задушени плодове и много други.Поставете месото, рибата и по-сочните храни на  по долен ред, за да не изтичат соковете им върху другите продукти.ПолезноНа пара може да се приготви почти всеки продукт – месо, риба, морски дарове, зеленчуци, зърнени култури, дори яйца.За много продукти приготвянето на пара е най-добрият начин за запазване на хранителната им стойност. Сготвеното на пара месо, например, запазва всичките си витамини. Съдържанието на витамин C в приготвените на пара броколи е 80%, докато при сварените такива, то пада на 40 %.Примерите за запазването на хранителната стойност на продуктите при приготвянето им на пара са многобройни. При готвенето на пара продуктите се обработват от влажна пара, за разлика от сухата пара във фурната. Влажната пара запазва естествения цвят на продуктите и витамините в тях. Продуктите, които НЕ са подходящи за готвене на пара са: макаронени изделия; бобови култури и някои видове гъби.ВкусноПротивно на очакването на мнозина, приготвените на пара ястия съвсем не са безвкусни и безароматни. Точно обратното – храната запазва своята уникалност, независимо дали става въпрос на месо, риба, зеленчуци или плодове. Избирайки си продукти с подчертано добри качества, вие ще имате възможност да се насладите на истинския, натурален вкус, нещо което трудно би могло да се случи, ако храната е изпържена.
Времето за приготвяне на ястие на пара е три пъти по-малко, отколкото при традиционния метод на варене. Ценете времето и здравето си и започнете да готвите на пара по-често!
Rommelsbacher
RO DGS 855
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив