COLE&MASON Мелничка за сол “EXFORD NICKEL“

Модел: Cole & Mason H 321912
39 лв.
С вкл. данък
In stock
COLE&MASON Мелничка за сол “EXFORD NICKEL“
• Височина: 16.5 см.• Материал: акрил, стомана• Цвят: инокс• Механизъм: керамичен• Да не се мокри с вода!• Не използвайте мелничкaтa за различни от каменна сол продукти!!! Производител: Cole&Mason / Англия
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
COLE&MASON Мелничка за сол “EXFORD NICKEL“
• Височина: 16.5 см.• Материал: акрил, стомана• Цвят: инокс• Механизъм: керамичен• Да не се мокри с вода!• Не използвайте мелничкaтa за различни от каменна сол продукти!!! Производител: Cole&Mason / Англия
Семпла, но стилна мелничка за сол, изработена от акрил с покритие от никел. Гладкото, прозрачно акрилно тяло контрастира на начупения дизайн, предлагащ поразителен завършек, който пречупва светлината за уникална и модерна визия на традиционната мелничка. Незабавно добавя стил към всяка маса за хранене, като същевременно остава безценен ежедневен кухненски аксесоар.
Мелничката разполага с усъвършенстван керамичен механизъм. Препоръчваме да използвате висококачествена едра каменна сол във всички мелници "COLE & MASON" . Устойчивите качества на тези механизми гарантират, че винаги ще получавате отличен резултат.
За да почистите, избършете с влажна кърпа и използвайте суха кърпа, за да подсушите. Препоръчваме Ви да не използвате почистващи препарати, тъй като това може да повлияе на покритието на продукта. Не потапяйте във вода и не поставяйте в съдомиялна машина.
Мелници се предлага пълна с белгийска морска сол, така че можете да започнете да я използвате от самото закупуване.
Когато трябва да я напълните, обърнете мелницата на обратно и развийте акрилния контейнер от каменната основа. Напълнете с едра каменна сол, поставете основата и продължете да се наслаждавате на прясно подправени ястия. За да регулирате смилането от фина до едро, просто затегнете или разхлабете копчето, разположено в основата на мелницата. Използвайте едро смлените подправки за овкусяване на пържоли и салати, средно смлени – за пици, а фино смлените – за супи и сосове.
Съвети: Ако Вашата мелница започне да мели трудно, особено при фина настройка, се опитайте да изчистите механизма. Обърнете мелницата с главата надолу, разхлабете копчето до най-грубата настройка и завъртете горната част. Това ще освободи всички големи кристали сол. Затегнете отново копчето до желаната настройка.
За информация (видове механизми, настройки и указания за работа) натиснете: ТУК
COLE & MASON
Cole & Mason H 321912
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив