Комбинирана количка Hauck Duett 2 Black

Модел: 500118
1099 лв.
С вкл. данък
In stock
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

Комбинирана количка Hauck Duett 2 Black
Алуминиева рамка
Заключващи и въртящи се предни колела
Регулируема опора за краката
Подвижен преден борд
Два дъждобрана
Hauck Количка за породени Duett 2 black е стилно бъги, привличащо вниманието!
Защо да купите?
Насладете се на чудесни пътувания на цялото семейство.
Защо две в едно? Тази количка ще ви позволи да вземете и двете си деца за разходки, пътувайки не едно но друго, което създава излишна ширина, а едно зад друго. Така може да минавате с количката през тесни пространства. 
Дръжката се регулира според индивидуалната височина на мама или татко. Алуминиевото шаси е леко, а гумите возят комфортно, независимо от терена.
Предните колела се въртят на 360 градуса.
Лесното преобразуване! След като детето ви е преминало възрастта за ползването на кош, той се превръща в спортна седалка, като използвате коланите. Той се монтира върху алуминиевото шаси в две различни посоки. Братята и сестрите могат да се изправя един срещу друг или и двете да гледат в същата посока. С многорегулиращото се облегалка и облегалка за крака, широката спортна седалка предлага на детето ви максимален комфорт. Отворете капака с ципа, за да разкриете дишаща мрежа за оптимална вентилация. Покривалото за краката, предпазва детето ви от атмосферните условия в спортната седалка. И двата дъждобрана са с малки отвори за вентилация и могат да се използват отделно. Както петточковите колани, така и спирачката за паркиране се грижат за безопасността на вашите малки деца по всяко време.
За породени деца
За бебчето е предвиден удобен кош, който да го предпазва по време на разходка, а по-голямото ви дете може да се вози на долната седалка. Страните са подплатени, а облегалката се регулира посредством цип. 

Задните колела имат защита, което предпазва детето от допир до спиците.

Пътуване в автомобил
Можете да прикрепите наличната седалка в колата си. Не са необходими адаптери, тъй като вече са интегрирани в шасито на бъги. Седалката за автомобил има патентована защита срещу странични удари, дишащи тъкани, облегалка за глава и редуктор на размера на седалките. Той се закрепва в колата с 3-точковия колан или с отделно достъпната база ISOFIX /предлага се отделно/. Предимството е, че не е нужно да събуждате сънното си дете, когато го носите от колата в седалката на колата и го фиксирате върху шасито на бъги. Просто кликнете и си тръгвайте. Вашето по-голямо дете може да се качи на дъното на седалката.
Размери:
- сгъната 96 x 67 x 40см
- тегло 15.5кг.
Вносител Раяленд
Rayatoys
500118
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив