Рок звезда костюм

Модел: 000772185066
49 лв.
С вкл. данък
In stock
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

18506 Рок звезда костюм

Никоя рок звезда не може без подходящо облекло, нали? Дори и малките момичета, които са решили да се преобразят точно като рок изпълнители. Е, сценичните костюми са създадени за големите "звезди", но това съвсем не означава, че мечтата на всяко момиченце да бъде като тях ще остане далеч, далеч от сбъдването си. Ако не вярвате, то специалистите от "Melissa & Doug" може и да Ви разубедят. От екипа създават детски парти костюм "Рок звезда" именно заради желанието на всяка момиченце да се почувства като известна рок изпълнителка.

Костюмът се състои от розов клин и бляскава рокля. Все пак визията трябва да е сценична. Разбира се, както за истинските изпълнители, така и за малката звезда, детайлите в сценичния тоалет не са пропуснати. Розов и черен тюл пресъздават обемна рокля за стайлинга. Горната част на роклята е създадена във вида на модерен розов топ, но със зебров принт, за да бъде звездна визията. Естествено, има и доза блясък, който да акцентира и това е блестящият колан на роклята. Освен това, с костюма пристига и типичната за всички рок звезди ръкавица без пръсти. Тя е създадена с блестящи детайли като тези на колана и тюл, отново в розово и черно, както е при роклята. Да, всичко е измислено до последния детайл. Даже и един аксесоар пристига с костюма – розов детски микрофон, за да може малката звезда не само да изглежда, но и да се държи досущ като рок изпълнителка.

Независимо дали е Хелоуин, или тържеството в детската градина, а може би парти за рожден ден, където са се събрали всички приятели – няма значение какъв е поводът, с парти костюма момичетата могат да се почувстват като рок идоли и то без дълга подготовка, а само за няколко минути.

Костюмът е универсален размер, подходящ за деца на възраст от 3 до 6 години. Ръкавицата, роклята и клинът може да се перат ръчно или в пералня при температура от 30°C.

Размери: 76 / 46 / 13 см.

Производител: Melissa & Doug, САЩ

Вносител Раяленд  

000772185066
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив