CASADA Масажна постелка “QUATTROMED 3 “ LIMITED EDITION

Модел: CMK - 212
819 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт
Масажна постелка QUATTROMED III - Limited Edition
Технически данни:
Напрежение: АС 240V, 50Hz
Мощност: 60 W
Размери: 75 x 46 х 15 см
Тегло: 6 кг
Адаптор за автомобил:12 V
Производител: CASADA / Германия
Сертификати:
 

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА ( Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ )
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
Масажна постелка QUATTROMED III - Limited Edition
Технически данни:
Напрежение: АС 240V, 50Hz
Мощност: 60 W
Размери: 75 x 46 х 15 см
Тегло: 6 кг
Адаптор за автомобил:12 V
Производител: CASADA / Германия
Сертификати:
 

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА ( Виж. ПРИКАЧЕНИ ФАЙЛОВЕ )
Масажна постелка Quattromed III Limited Edition на немския бранд Casada е подобрен модел с вградени масажиращи глави, които имат уникален терапевтичен ефект върху тялото, отпускане на мускулната тъкан и облекчаване на остри болки.
Този модел постелка има усъвършенствано дистанционно управление, което Ви позволява да регулирате настройките на програмата бързо и възможно най-удобно, за да превключвате различните режими на масаж. Модел Quattromed III Limited Edition е ограничен модел, създаден в чест на 15-та годишнина на бранда през 2017 година.
Вградените масажиращи глави от нефрит, известен със своите лечебни свойства, позволяват ефективен масаж във всяко удобно за Вас време. Ролките извършват ротационни движения, отпускайки тъканите и мускулите на гърба и облекчавайки напрежението.
Зони за избор на масаж: 

Цял гръб
Горна част на гърба 
Лумбална зона 
Седалищна зона

Масажни техники и функции:

Загряване - Помага за отпускане, подобрява кръвообращението, нормализира подаването на кислород към клетките, премахва токсините.
Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. 
Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите. 
Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора. Комбинация от Шиацу + Вибрация ; Ролинг + Вибрация 

 
Casada
CMK - 212
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив