Nerthus Цифров термометър с таймер и сонда
Модел: VB FIH 056
39 лв.
С вкл. данък
Цифров термометър за готвене
Размери на опаковката: 20 см/13 см/2 см.Тегло: 0,088 кг.Производител: Vin Bouquet, Испания
Включена батерия!
Виж повече за продукта
Размери на опаковката: 20 см/13 см/2 см.Тегло: 0,088 кг.Производител: Vin Bouquet, Испания
Включена батерия!
Поръчай с 1 клик
Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.
Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.
Поздравления! Вашата поръчка бе приета.
Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.
Още идеи за подаръци:
Оригинален подарък - Карикатура или Шарж
Още информация
Цифров термометър за готвене
Размери на опаковката: 20 см/13 см/2 см.Тегло: 0,088 кг.Производител: Vin Bouquet, Испания
Включена батерия!
За много хора готвенето е труден процес. За да вникнете в същността му, трябва да намерите правилния подход. В началото ще се наложи да положите известни усилия, за да получите желания резултат.
За всички начинаещи готвачи интернет предлага безброй съвети за лесни и бързи съвети. А за да не остане яденето Ви сурово или преварено, препечено, Vin Bouquet създаде кухненски дигитален термометър с таймер.
Термометърът има LCD дисплей, голям диапазон на измерване и възможност за отчитане на температурата по Целзий или Фаренхайт.
За най-добри резултати, препоръчителните температури, които трябва да стигне месото в най-вътрешната си част при готвене са:
- свинско, телешко, говеждо, агнешко, овче месо – цяло (например бут, плешка), на парчета или пържоли – до 63°C. Ако приготвяте месото на фурна, грил или скара, оставете 3 минути да отлежи, преди да сервирате; - мляно месо (всякакъв вид, без пилешко) – до 71°C; - пилешко месо (мляно, на парчета, цяло) – до 74°C.
Таймерът е с диапазон на работа до 99 мин. и 59 сек.
Като всеки неоценим помощник, този термометър с таймер и сонда бързо ще стане най-добрият Ви приятел в кухнята
Размери на опаковката: 20 см/13 см/2 см.Тегло: 0,088 кг.Производител: Vin Bouquet, Испания
Включена батерия!
За много хора готвенето е труден процес. За да вникнете в същността му, трябва да намерите правилния подход. В началото ще се наложи да положите известни усилия, за да получите желания резултат.
За всички начинаещи готвачи интернет предлага безброй съвети за лесни и бързи съвети. А за да не остане яденето Ви сурово или преварено, препечено, Vin Bouquet създаде кухненски дигитален термометър с таймер.
Термометърът има LCD дисплей, голям диапазон на измерване и възможност за отчитане на температурата по Целзий или Фаренхайт.
За най-добри резултати, препоръчителните температури, които трябва да стигне месото в най-вътрешната си част при готвене са:
- свинско, телешко, говеждо, агнешко, овче месо – цяло (например бут, плешка), на парчета или пържоли – до 63°C. Ако приготвяте месото на фурна, грил или скара, оставете 3 минути да отлежи, преди да сервирате; - мляно месо (всякакъв вид, без пилешко) – до 71°C; - пилешко месо (мляно, на парчета, цяло) – до 74°C.
Таймерът е с диапазон на работа до 99 мин. и 59 сек.
Като всеки неоценим помощник, този термометър с таймер и сонда бързо ще стане най-добрият Ви приятел в кухнята