Фигурка Тиранозавър Рекс 033

Модел: 510116259
24,90 лв.
С вкл. данък
In stock
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

Фигурка Тиранозавър Рекс 033

Според учените Тиранозавър Рекс е бил едно от най-големите праисторически животни, а с появата на филма Джурасик Парк той безспорно се превърна и в най-известното. На ръст този динозавър достигал 7м., на дължина - около 13м заедно с опашката, а теглото му било над 5 тона.
Но въпреки славата си и заплашителния външен вид Тиранозавър Рекс не бил голям ловец. Хранел се основно с остатъците от плячката на другите праисторически хищници, като поглъщал месото на големи хапки, без много-много да дъвче. Петдесетте му остри зъба, част от които се виждат в устата на фигурката в действителност били с дължина около 15см. и служели само за разкъсване.
Интересна подробност е, че предните крака на тиранозавъра били толкова къси, че на практика били неизползваеми. С тях той не можел да достигне дори устата си. А последните разкрития около това животно направо смутиха научния свят - оказа се, че в генетично отношение тиранозаврите са преки прародители на днешните кокошки.

Прецизно изработена в естествения за животното цвят и точно пресъздаваща неговите външни белези и особености, тази реалистична фигурка на тиранозавър рекс ще очарова не само децата, но и всички които обичат палеонтологията. Дори устата му може да се отваря/ затваря. С изпипаните детайли и натурализма си, фигурката ще ви помогне да се почувствате по-близо до древността и да имате част от нея в дома си. С нея ще можете да запознаете детето с видовете динозаври, което ще стимулира въображението му за часове игри.

Размери: 15 / 21 / 5см.

Материал: пластмаса

Подходящо за деца над 3 години

Вносител Раяленд

 

510116259
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив