CASADA Масажен стол - SKYLINER A300 - тъмно сив

Модел: CMS - 452
9490 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт
CASADA Масажен стол - SKYLINER A300 - тъмно сив. Технически характеристики:• Размери:- В изправено положение: 142 x 86 x123 см- В легнало положение: 220 x 86 x 96см• Тегло: 145 кг• Напрежение: 220-240V • Честота: 50/60Hz• Номинална мощност: 240W• Минимално разстояние от стената:10 см• Ъгъл на наклон ( облегалка / седалка ): 180° / 110°• Максимално тегло на потребителя: 120 кг• Максимална височина на потребителя: 200 см• Цвят: тъмно сивоПроизводител: CASADA / Германия
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
CASADA Масажен стол - SKYLINER A300 - тъмно сив. Технически характеристики:• Размери:- В изправено положение: 142 x 86 x123 см- В легнало положение: 220 x 86 x 96см• Тегло: 145 кг• Напрежение: 220-240V • Честота: 50/60Hz• Номинална мощност: 240W• Минимално разстояние от стената:10 см• Ъгъл на наклон ( облегалка / седалка ): 180° / 110°• Максимално тегло на потребителя: 120 кг• Максимална височина на потребителя: 200 см• Цвят: тъмно сивоПроизводител: CASADA / Германия
Skyliner e оборудван с интелигентен 3D масажиращ робот, който се движи не само нагоре и надолу, но също напред и назад. Отличителна черта на този стол е триизмерното сканиране на тялото, което позволява столът да се нагласи към индивидуалните анатомични характеристики на всеки човек.Ролките имат 3 посоки на движение. По време на масаж те обхождат всяка извивка на гърба, прониквайки дълбоко в мускулите, което го прави особено приятен и ефективен.Столът има общо 74 въздушни възглавници, разположени в различните масажни области. Столът е оборудван с 2 функции за памет (M1 и М2), което го прави още по- лесен за употреба, тъй като няма да е нужно всеки път да сканира тялото Ви. Функции:

S-образен модел - Повтаря формата на тялото;
Zero Space - Иновативна система за разгъване на стола. Едновременно с разгъването на задната част на стола в обратната посока се движи и основата му. Благодарение на тази система столът може да бъде монтиран в близост до стената, като по този начин се пести пространство.
Безопасност (Safety Protection) - В масажния стол са инсталирани сензори, които го предпазват от контакт с препятствия. В случай на непосредствена близост до препятствие, при разгъването на стола или при възникване на неизправност, той автоматично ще спре, за да предотврати възможна опасност. 
Skyliner A300 е първият масажен стол със система за йонизация на въздуха. Благодарение на интегрираните в задната част на стола йонизатори и вентилатори, тази система дава възможност да се разпределят полезни отрицателно заредени кислородни йони. 
Музика и Bluetooth - Вградената система от високоговорители ще направи масажа още по- приятен и отпускащ. Необходимо е само да включите плеъра или телефона си към стола с помощта на Bluetooth. Така ще можете да се наслаждавате на любимата си песен по време на масаж. 
Функция за удължаване в долната част - Благодарение на настройката за удължаване до 23см и 3D-сканирането, в този стол спокойно могат да се настанят хора с различна височина. 
Регулиране на въздушните възглавници по ширината на раменете - Skyliner е от малкото масажни столове, които осигуряват регулиране на ширината в областта на раменете. Тази настройка осигурява ефективен въздушен компресиращ масаж на раменния пояс за хора с различно телосложение. 


Масажни техники: 


Twist - Специален масаж на долната част на гърба. Благодарение на работата на въздушните възглавници в областта на талията и бедрата, се извършват усукващи движения в лумбалната област. Тази функция осигурява максимално отпускане на лумбалните мускули, облекчава болката в кръста и възстановява подвижността на лумбалните прешлени. 



Swing - Тази техника се изразява в леки полюшващи движения наляво и надясно в областта на седалището/ханша и таза, благодарение на въздушните възглавници в седалката. 



Waist Stretch - Синхронната работа на механизмите на разгъване на стола и въздушните възглавници, закрепващи позицията на ръцете, краката и ханша, създава деликатно разтягане на гръбначния стълб, отпускащо гръбначните мускули и облекчаване на напрежението.



Пълен масаж на краката - Столът разполага с техника за масаж на крака, който осигурява масаж и пълна въздушна компресия на целите долни крайници.



Пълен масаж на ръцете - Столът разполага с 22 въздушни възглавници в подлакътниците на масажния стол, които осигуряват комфортен масаж на цялата ръка. 
Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора. 
Kneading - Кожата и мускулите се захващат или между палеца и пръстите, или с две ръце и се разтриват. Тази масажна техника се прилага основно за освобождаване на напрежението. 
Heating - Действаща в дълбочина, разпространяваща се топлина за перфектно разтоварване. Поради действието си в дълбочина, загряването влияе особено благотворно при напрежение в мускулите. 
Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите. 
Tapping - При потупването се изпълняват кратки потупващи движения с ръба на ръката, дланта или юмрук. Това стимулира оросяването на кожата и отпуска напрегнатите мускули. Ако потупването се изпълнява в областта на белите дробове, се подобрява отделянето на слуз от тях.
Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. 
Шведски масаж - Една от основните му цели е да допринесе за цялостната релаксация на тялото. Това се постига чрез продължителни плъзгащи се движения. Но този вид масаж не постига единствено релаксация, а допринася и за увеличаване нивото на кислород в организма, намалява мускулните токсини, подобрява кръвообращението и гъвкавостта, като същевременно намалява напрежението.
Kneadstep (Силно масажиране) - Комбинация от разтриване и потупване с благотворно действие. 
Shoulder Grasp (Обхващане на раменете) - Целенасочен масаж с разтриване в зоната на раменете/тила - идеален при конкретни оплаквания в тази област. 
Full Air / Air Compression (Пълна въздушна компресия) - Надуването и отпускането на въздушните възглавници предизвикват движение на помпане, което създава естествени мускулни рефлекси. Действието е особено благотворно в зоната на прасците и стъпалата. 
Zero Gravity (Нулева гравитация) - Разполагате се в положение, разработено за астронавти - "Чувство на безтегловност". Благодарение на него, метаболизмът и циркулационните процеси в кръвоносната система се подобряват, умората и напрежението се елиминират и се стимулират биологично активните точки. 



 
5 автоматични програми: 

Уелнес (оздравителен) масаж
Релаксиращ масаж
Стимулиране на кръвообращението
Интензивен масаж
ДЕМО

 
SolidTex®Масажен стол Skyliner A300 е изработен от специално проектиран за масажни столове, лесен за поддържане, материал - SolidTex®, в основата на който е памукът. За разлика от естествената кожа, SolidTex® не натрупва статично електричество и не се деформира, поради което столът ще изглежда добре по- дълго време. Освен това, този материал запазва и преразпределя топлината, благодарение на което по време на масаж ще чувствате приятно затопляне на цялото тяло, което значително подобрява качеството на масажа. 
 









Casada
CMS - 452
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив