Nerthus Кухненски термометър
Модел: VB FIH 023
39 лв.
С вкл. данък
Кухненски термометър
Размери: 23 см/9.6 см/2.4 см.Тегло: 0,018 кг.Диапазон: от - 50 до +300 °CПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Батериите са включени в комплекта!
Виж повече за продукта
Размери: 23 см/9.6 см/2.4 см.Тегло: 0,018 кг.Диапазон: от - 50 до +300 °CПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Батериите са включени в комплекта!
Поръчай с 1 клик
Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.
Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.
Поздравления! Вашата поръчка бе приета.
Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.
Още идеи за подаръци:
Оригинален подарък - Карикатура или Шарж
Още информация
Кухненски термометър
Размери: 23 см/9.6 см/2.4 см.Тегло: 0,018 кг.Диапазон: от - 50 до +300 °CПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Батериите са включени в комплекта!
Необходим аксесоар за приготвяне на храни, чувствителни към температура.
Модерен и практичен дигитален термометър за готвене с изключително бързо отчитане. С него можете да измерите температурата на храната на Вашето дете, месо и различни видове течности. Може да се използва и като термометър за вино.
Термометърът има LCD дисплей и голям диапазон на измерване – от -50 до +300°C. Възможност за отчитане на температурата по Фаренхайт.
За най-добри резултати, препоръчителни температури, които трябва да достигне месото в най-вътрешната си част при готвене:
- свинско, телешко, говеждо, агнешко, овче месо – цяло (например бут, плешка), на парчета или пържоли – до 63°C. Ако приготвяте месото на фурна, грил или скара, оставете 3 минути да отлежи, преди да сервирате; - мляно месо (всякакъв вид, без пилешко) – до 71°C; - пилешко месо (мляно, на парчета, цяло) – до 74°C.
Размери: 23 см/9.6 см/2.4 см.Тегло: 0,018 кг.Диапазон: от - 50 до +300 °CПроизводител: Vin Bouquet, Испания
Батериите са включени в комплекта!
Необходим аксесоар за приготвяне на храни, чувствителни към температура.
Модерен и практичен дигитален термометър за готвене с изключително бързо отчитане. С него можете да измерите температурата на храната на Вашето дете, месо и различни видове течности. Може да се използва и като термометър за вино.
Термометърът има LCD дисплей и голям диапазон на измерване – от -50 до +300°C. Възможност за отчитане на температурата по Фаренхайт.
За най-добри резултати, препоръчителни температури, които трябва да достигне месото в най-вътрешната си част при готвене:
- свинско, телешко, говеждо, агнешко, овче месо – цяло (например бут, плешка), на парчета или пържоли – до 63°C. Ако приготвяте месото на фурна, грил или скара, оставете 3 минути да отлежи, преди да сервирате; - мляно месо (всякакъв вид, без пилешко) – до 71°C; - пилешко месо (мляно, на парчета, цяло) – до 74°C.