GEFU Съд за млечна пяна ANTONIO
Модел: GEFU 16370
75 лв.
С вкл. данък
GEFU Съд за млечна пяна ANTONIO • За приготвяне на кремообразно мляко с пяна • Корпус, изработен от ръчно издухано боросиликатно стъкло • Подходящо за микровълнова фурна • Обем на пълнене: 270 мл • Материал: стъкло, силикон, пластмаса • Размери: Ø 10,5 х 23,5 см (H) • Подходящ за съдомиялна машина Производител: GEFU / Германия
Виж повече за продукта
Поръчай с 1 клик
Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.
Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.
Поздравления! Вашата поръчка бе приета.
Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.
Още идеи за подаръци:
Оригинален подарък - Карикатура или Шарж
Още информация
GEFU Съд за млечна пяна ANTONIO • За приготвяне на кремообразно мляко с пяна • Корпус, изработен от ръчно издухано боросиликатно стъкло • Подходящо за микровълнова фурна • Обем на пълнене: 270 мл • Материал: стъкло, силикон, пластмаса • Размери: Ø 10,5 х 23,5 см (H) • Подходящ за съдомиялна машина Производител: GEFU / Германия
Със съда за млечна пяна на GEFU, приготвянето на пяна е изключително лесно и бързо, благодарение на приставката, която се поставя в него. Основата може да бъде извадена за лесно почистване. Термоустойчивия стъклен съд може да се използва в микровълнова, което позволява обработването както на студено, така и на топло мляко. Налейте млякото в съда, поставете приставката, хванете удобната й дръжка и използвайте движения нагоре-надолу, за да образувате мека кремообразна пяна.
Със съда за млечна пяна на GEFU, приготвянето на пяна е изключително лесно и бързо, благодарение на приставката, която се поставя в него. Основата може да бъде извадена за лесно почистване. Термоустойчивия стъклен съд може да се използва в микровълнова, което позволява обработването както на студено, така и на топло мляко. Налейте млякото в съда, поставете приставката, хванете удобната й дръжка и използвайте движения нагоре-надолу, за да образувате мека кремообразна пяна.