Кенгуру TRAVELLER COMFORT

Модел: 1001007
52 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт
  • позиция за кърмене
  • позиция „лице в лице“
  • позиция „Напред“
  • лесно поставяне
Виж повече за продукта
Color

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
  • позиция за кърмене
  • позиция „лице в лице“
  • позиция „Напред“
  • лесно поставяне

Това е кенгуруто, което задоволява и най-претенциозния вкус! Изключително удобно за носещия и лесно за поставяне на бебето. Освен традиционните позиции „лице в лице” и „напред”, производителят предлага нова екстра – позиция за кърмене. Тези характеристики правят кенгуруто предпочитано за продължителни разходки, които няма да лишат малкото дете от обичайните за дневния му режим дейности – сън и хранене. Конструкцията на кенгуруто осигурява нужната стабилност и сигурност при носене. Продуктът създава оптимални условия за общуване и наблюдение на мъничето. Изработен е от дишаща материя, която е лесна за поддържане.

Материали и поддръжка

Може да се пере в автоматична пералня при температура до 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина. След всяко пране поверявайте дали плата и шевовете не са износени или повредени. Проверявайте редовно шевовете и кенгуруто, за да сте сигурни, че не са износени или повредени и че някоя част не липсва. Не използвайте кенгуруто ако някоя част е счупена, скъсана или липсва. Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя или дистрибутора.

Безопасност

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 13209-2:2016 (Изделия за отглеждане на малки деца. Приспособления за носене на бебе. Изисквания за безопасност и методи за изпитване. Част 2: Гъвкаво приспособление за носене.), осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.

Инструкция

Моля преди да пристъпите към употреба да прочетете внимателно инструкциите за употреба и сглобяване !

PDF fileКенгуру TRAVELLER COMFORT_Инструкция за употреба
( PDF File ) 8 597KB
Lorelli
10010071307
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив