CASADA Масажен стол HILTON II Braintronics - цвят антрацит

Модел: CMS - 464
6990 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт
CASADA Масажен стол HILTON II Braintronics - цвят антрацит  Технически характеристики:• Размери:– Във вертикално положение:  79см х 121,8см х 135см – В хоризонтално положение: 79см х 74см х 171см• Тегло: 94 кг• Напрежение: 220-240 V  -  50/60 Hz• Номинална мощност: 230 WПроизводител: CASADA / Германия
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация
CASADA Масажен стол HILTON II Braintronics - цвят антрацит  Технически характеристики:• Размери:– Във вертикално положение:  79см х 121,8см х 135см – В хоризонтално положение: 79см х 74см х 171см• Тегло: 94 кг• Напрежение: 220-240 V  -  50/60 Hz• Номинална мощност: 230 WПроизводител: CASADA / Германия
Масажен стол Hilton II Braintronics e оборудван с интелигентен 3D масажиращ робот, който се движи не само нагоре и надолу, но също напред и назад. Роботът е с функция за автоматично разпознаване формата на тялото. По този начин масажът съответства на Вашето тяло. Столът е оборудван с функция Zero Space, чрез която не е необходимо да се съблюдава разстоянието до стената и по този начин се спестява пространство. Креслото притежава 65 въздушни възглавница за масаж - работещи, както в автоматични програми, така и в ръчен режим.
Само в последните 2 години немската фирма CASADA е продала повече от 36 500 масажни кресла. Всяко четвърто масажно кресло, закупено в Европа е от компанията Сasada.
През 2016 г. заедно с немската фирма «Braintonics», CASADA създаде първия в света масажен стол, снабден с анти-стрес система, революционна в областта на възстановяването.
Слагате слушалки, избирате 1 от 8  Braintronics специални програми и ритмични звуци за 21 минути ще Ви потопят в медитация (алфа състояние).Възстановяването се равнява на 2 часа сън. Но това е възможно, ако не заспите, а останете в състояние на ръба между сън и бодърстване.За да се постигне този ефект, в продължение на 21 минути масажният стол Ви прави лек масаж на краката и гърба и Ви държи будни. Звучи просто, но зад тази система стои 3 годишен труд на германските инженери, професионалисти в работата си.Главната цел на Braintronics системата е да синхронизира ефективно мозъчните вълни до желаното състояние на мозъчна активност. Без значение дали искате да релаксирате, сънувате или учите - всичко е възможно. При редовно използване, системата Body&Mind (Тяло&Ум) постепенно ще „научи“ мозъчните Ви вълни да се справят със стреса, да преодоляват тревожността, да бъдат по- балансирани и да се повиши физическата и умствената продуктивност.  
Учени са установили, че честотата на мозъчните вълни зависи от това с какво се занимава мозъкът. В състояние на будност и активна работа честотата е по-висока, а по време на сън - по-ниска. 
Учените разграничават 5 режима на мозъка:

Гама (над 30 Hz) - състояние на стрес;
Бета (14-30 Hz) - състояние при събуждане;
Алфа (7-14 Hz) - медитация: състоянието между сън и будност;
Тета (3-7 Hz) - състояние на сън или дълбока медитация;
Делта (1-3 Hz) - състояние на дълбок сън, транс или хипноза;


Ако страдате от хронична умора, придружена от постоянен стрес,то тогава по време на употреба на масажния стол ще заспите. С жители на големите градове това се случва по време на първите 10-15 сесии (всичко зависи от степента на натрупаната умора). Тялото и силите Ви ще се възстановят бързо и изцяло. Специалната музика ще приспособи мозъка Ви към един от четирите режима на почивка.Столът е оборудван с 4 специални програми, масаж и музика, които се допълват взаимно и помагат да отпуснете ума и тялото си само за 21 минути. Програмите работят на един и същ принцип:

Първа част - 8 минути: С помощта на лек масаж и мелодия Вие се потапяте в състояние на релаксация и медитация (Алфа състояние).
Втора част - 7 минути: Масажът спира. Звучи мелодия, която настройва мозъчните Ви вълни в ритъм Тета (3-7 Hz), който помага да се отпуснете, колкото е възможно повече.
Последна част - 6 минути: Провежда се лек пробуждащ масаж в комбинация с мелодия, които постепенно помагат да възвърнете енергичното си и активно състояние.


Още през 1981г. се извършва проучване за ефекта на звука върху човек и върху честотата на мозъчните вълни. Учените успяват чрез ритмични звуци да направят така, че мозъкът да се адаптира към честотата на мелодията. След това, постепенно променяйки честотата на ритъма, установяват как да регулират честотата на мозъчните вълни в правилната посока. Много по-хубаво е да слушате музика, а не просто някакъв звук. Затова и в допълнение към звуковите програми, специалистите от Braitronics създават мелодии, за да завършат програмите изцяло.
 
1. Програма "Дневен сън"Програмата "Дневен сън" ще Ви помогне да се отделите от външните дразнещи фактори, да настроите мозъка на Алфа вълни с ниска честота. След 21 минути ще се върнете в активно състояние - отпочинали и изпълнение с нови сили.

2. Програма "Успех"Програмата за успех Ви помага да се успокоите и да се настроите за важна среща. Като правило, до последната минута не сме готови за такива събития: губим идея за предстоящия разговор, възможните въпроси / отговори на събеседника. Най- доброто, което можете да направите за себе си преди сериозна среща е да се отпуснете за 20-30 минути и да постигнете състояние на максимална концентрация.
3. Програма "Пълно възстановяване"

Правете масаж с програмата "Пълно възстановяване" за 10-15 дни - за предпочитане вечер, преди лягане. Всеки ден ще се натрупва положителен ефект. Ще забележите подобрение в благосъстоянието и паметта си. 4. Програма "Нирвана"
Тази програма е идеална за хора с хронична умора, като Ви помага да се освободите от тревожността, балансира и укрепва имунитета. Препоръчително е сеансите да се провеждат вечер, преди сън, тъй като в началото ще усетите сънливост. След 3-4 седмици ще се почуствате изпълнение с нови сили и жизненост. 

Предимства и област на приложение на Алфа вълни: 

За мускулна релаксация 
Неутрализиране на кръвното налягане 
Подобряване на кръвообращението 
Засилване на концентрацията 
За профилактика на заболявания, свързани със стреса 
При шум в ушите 
При главоболие 
При депресия
За подобряване на продуктивността на паметта 
За подобряване на храносмилането

 
 
Масажни техники: 

Загряване - Помага за отпускане, подобрява кръвообращението, нормализира подаването на кислород към клетките, премахва токсините.
Shiatsu - Шиацу (точков масаж) е форма на физическа терапия, произхождаща от Япония. Масажната техника включва меко, ритмично, действащо в дълбочина разтягане и въртене на кожата чрез натиск с пръст. Целта при прилагане на Шиацу масаж е стимулирането на отделни точки по тялото и мобилизиране на мускулатурата. 
Vibration - Вибрацията предизвиква равномерни трептения в цели зони на тялото, които продължават да действат в дълбочина. Стимулиране на кръвообращението, затопляне и отпускане на мускулите. 
Масаж на краката - Този тип масаж отстранява подпухналостта и умората, подобрява кръвообращението и елиминира напрежението в мускулите.
Zero Gravity (Нулева гравитация) - Разполагате се в положение, разработено за астронавти - "Чувство на безтегловност". Благодарение на него, метаболизмът и циркулационните процеси в кръвоносната система се подобряват, умората и напрежението се елиминират и се стимулират биологично активните точки.
Full Air / Air Compression (Пълна въздушна компресия) - Надуването и отпускането на въздушните възглавници предизвикват движение на помпане, което създава естествени мускулни рефлекси. Действието е особено благотворно в зоната на прасците и стъпалата. Масажът нормализира кръвоносната система, премахва подпухналостта, дава отлични резултати при лечението на артрит, облекчава безсънието, слабостта, целулита и нестабилността на кожата.
Kneading - Кожата и мускулите се захващат или между палеца и пръстите, или с две ръце и се разтриват с кръгообразни движения. Тази масажна техника се прилага основно за освобождаване на напрежението и подобряване на кръвообращението.
Rolling - Ролингът представлява приятна смяна на напрежение и отпускане на мускулатурата и затова действа особено успокояващо и релаксиращо. Тази техника често се прилага в края на масажа, за успокояване на мускулатурата и за отмора. 
Tapping - При потупването се изпълняват кратки потупващи движения с ръба на ръката, дланта или юмрук. Това стимулира оросяването на кожата и отпуска напрегнатите мускули. Ако потупването се изпълнява в областта на белите дробове, се подобрява отделянето на слуз от тях.

 

L-SHAPE (L-образен масаж) - Внимателно изследване на всички мускулни групи, включително задните части и бедрата. Облекчава напрежението в цялото тяло, помага да се отпуснете и действа като помощник за отстраняване на целулита.
Yoga (Йога масаж) - Разтягането на гръбнака подобрява кръвообращението, дава гъвкавост, прави мускулите по-еластични и раздвижва ставите.
 


 
Casada
CMS - 464
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив