10511 Дървена торта

Модел: 000772105118
53,90 лв.
С вкл. данък
In stock
Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Поръчай с 1 клик

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

10511 Дървена торта

Резенчета ягоди, глазура, разноцветни бонбони... макар и да е детска играчка тази торта е като истинска. В кутията има табла с 6 дървени парчета в триъгълни форми като тези на всички торти в реалността. Включени са и дървени фигурки на "декорации" за нея, дори и копия на празнични свещички. Дали сладкар, ресторантьор или рожденик - малчуганът може да измисля най-различни истории за детските игри. Тортата може да бъде приготвена по собствен вкус - чрез гарнирането с подбрани фигурки на ягоди и бонбони бързо се получава оригинална "рецепта". А с малката дървена шпатула детето може и да сервира. Преди това с помощта на детския нож изработен също от дърво, малкия готвач може "да нареже" парчетата. Всяко от тях е прикрепено към съседното с велкро лепенки, така че, макар и да са дървени фигурки, "разрязването" на парчетата е реалистично и изисква малко усилие и тренира сръчността. 

Комплектът съдържа:

-6 парчета торта

-7 свещи

-19 декорации

-чиния/табла за тортата

-дървен нож

-кутия за съхранение

Експертите на Mellissa & Doug  дават няколко идеи за допълнителни образователни игри:

  • Броене - съберете резени за гарниране на тортата и помогнете на детето да ги преброи, а после посочете колко свещички да постави; всеки път може да взимате различен брой от фигурките или да променяте броя на свещичките; 1, 2, 3... и с всеки изминал ден мъничето ще стига по-далеч и по-далеч в уменията си да брои;
  • Научаване на храните - помолете детето да отдели и сортира "сладките храни" за декориране в групи по тип или просто си поръчайте парче с конкретни продукти отгоре; помагайте с името и търсенето на всеки тип, така постепенно детето ще се научи да ги разпознава;
  • Сравняване - гарнирайте парче с някои от фигурките и след това помолете детето да направи същото парче; с течение на времето при тази игра малчуганът неусетно започва да развива умения да сравнява, като търси и намира разлики и съвпадения.
  • Умения за сръчност - разиграйте сценарии на парти за рожден ден, присъединете се към детето в пеенето на песента и помагайте в разрязването на парчетата с детския нож; така постепенно детето усъвършенства своите координация и умения за сръчност.

Размер: 33 / 4.6 / 22.8см.

Изработена от дърво

Препоръчителна възраст 3+

Производител Melissa and Doug, САЩ

Вносител Раяленд

 

000772105118
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив