BISMARCK II

Модел: CMS - 371
5988 лв.
С вкл. данък
Изчерпан продукт

Технически данни:
Размери: 153 х 80 х 116 см
Наклон на облегалката до 140`
Тегло: 79 кг
Напрежение: АС 220-240 V, 50Hz
Мощност: 185W
Предлага се в два цвята: черен и крем

Виж повече за продукта

Доставка за 1 ден

Експресна доставка до 3 часа

Доставка в събота

Цена на доставка

Начини на плащане

30 дни за тест

Изпрати като подарък

Опаковка

Опция: Виж преди да платиш

Още идеи за подаръци:

Оригинален подарък - Карикатура или Шарж

Още информация

Технически данни:
Размери: 153 х 80 х 116 см
Наклон на облегалката до 140`
Тегло: 79 кг
Напрежение: АС 220-240 V, 50Hz
Мощност: 185W
Предлага се в два цвята: черен и крем


Най-интензивната функция на масажа , съчетаваща в себе си комплексно въздействие на 2 различни техники за любителите на силен масаж . Съвършено новият вид масаж съвместява в себе си побиващ и размачкващ вид масаж, който едноовременно отпуска и разтяга всички мускули на гърба, сваля мускулното напрежение, засилва кръвопотока и лимфопотока.
Шведски масаж: е съчетание от размачкващ и потупващ масаж. Този вид масаж е насочен към ставите, възстановява на тяхната гъвкавост и освобождава от подутини.
Ролков масаж: представлява приятна смяна на напрежението и отпускане на мускулите. Предизвиква успокоение и релакс. Той оказва лимфнодренажно въздействие: застоялата лимфа се раздвижва, обмяната на веществата се подобрява, излишната течност се отвежда вън от организма.
Шиацу масаж: натиск с пръсти. Техниката на масажа се състои в леки натискания на строго определени активни точки. Повишава общите защитни сили на организма и съпротивата от заболявания. Нормализира работата на вътрешните органи, отнема стреса, помага за справяне с безсънието.
Удрящ масаж: масажни ролки нанасят кратки поредни удари, подражавайки възглавничките на големите пръсти, така както би го направил човек. Стимулира кръвообращението в кожата отнема мускулното напрежение, усилва захранването на дълбоко лежащите мускули усилва дейността на вътрешните органи.
Подгряващ масаж: топлинно въздействие, което дава добър разпускащ ефект. Подобрява кръвоснабдяването, нормализира подаването на кислород до всички клетки, подобрява отвеждането на токсините
Вибро масаж: възстановява нервните влакна, предизвиква свиване и разширяване на съдовете в зависимост от режима, подобрява функцията на жлезите с вътрешна секреция.
Компресиращ масаж: аналог на този масаж при ръчните масажи няма. Като се надуват и отпускат въздушните възглавнички масажират тялото, като стимулират естествените мускулни рефлекси. Такова въздействие е особено приятно в областта на прасците и стъпалата, нормализира кръвообращението, отстранява подуванията, възстановява еластичността на кожата.
Разтриващ масаж: подобно на опитните ръце на професионалиста, масажните ролки разтриват кожата и мускулите, повтаряйки движенията на показалеца и големия пръст на ръцете. Въздейства се на активните точки на гърба, използвани при иглотерапия, отнема мускулното напрежение повишава свиването на мускулите и еластичността им, усилва кръвопотока и лимфопотока

CMS - 371
Нов продукт

Кликнете тук, за да оставите отзив