Vin Bouquet Сет аксесоари за вино "GIFT" - 4 ЧАСТИ
Модел: VB FI 001 SET
65 лв.
С вкл. данък
In stock
Сет аксесоари за вино "GIFT" - 4 части Размери на опаковката: 14,5 см/17,5 см/6,2 см.Тегло: 0,248 кг. Комплектът съдържа: Пръстен за вино Дигитален термометър Уред за наливане Вакуум помпа с тапа Производител: Vin Bouquet, Испания
Подаръкът стандартно се изпраща с Еконт на същия ден, и пристига при Вас на следващия (за потвърдени преди 15 ч. поръчки). Има и експресни опции. Детайли...
Потвърдените до 15ч. в петък поръчки се доставят в събота до 13:00 Съботна доставка до адрес – заплаща се допълнително + 2.50 лв; Съботната доставка до офис е без промяна в цената. * Имайте предвид, че офисите на Еконт са с намалено работно време в събота.
Може да платите в брой при получаване, по банков път, чрез ePay, на каза в Изипей, с дебитна или кредитна карта (чрез ePay или при получаване в офис на Еконт). Детайли...
Сет аксесоари за вино "GIFT" - 4 части Размери на опаковката: 14,5 см/17,5 см/6,2 см.Тегло: 0,248 кг. Комплектът съдържа: Пръстен за вино Дигитален термометър Уред за наливане Вакуум помпа с тапа Производител: Vin Bouquet, Испания Комплект от няколко аксесоара за вино, които ще Ви помогнат да покажете елегантност и финес на всяка романтична среща или вечеря с приятели. Термометър - повечето червени вина се консумират при 14-16°С. Младите червени вина като Божоле и Пино Ноар са най-добри за консумация при 12-13°С. Отлежалото червено вино е най-добро за консумация при 17-18°С. Най-подходящата температура за сервиране на бели вина е между 6-8°С за Совиньн Блан, Мускат, Траминер, Пино Блан, Пино Гриджио, 9-11°С за Шардоне и други купажни вина, 10-12°С за Ризлинг, Мускат, Бургундски вина. Розетата се сервират при температура 6-8°С. Поставете термометъра върху бутилката. Премерете след няколко минути температурата и ако е подходяща, сервирайте. Уред за наливане - накрайникът се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите. Пръстен за вино - след като отворите бутилката, го поставете на гърлото ѝ. Той ще улавя капките вино, които неминуемо ще се плъзват по бутилката, когато наливате. Вакуум тапа - ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка до няколко дни в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуум помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.