Кухненски текстил

Погрижете се за перфектната декорация на трапезата

Аранжирането на масата с вкус е най-добрия начин да блеснете пред своите гости, или да поднесете такава изненада. Добре подбраната покривка е задължителна за тези от Вас, които държат на стила и етикета по време на хранене. Салфетките са също толкова важни, колкото останалите принадлежности. Те ...

Погрижете се за перфектната декорация на трапезата

Аранжирането на масата с вкус е най-добрия начин да блеснете пред своите гости, или да поднесете такава изненада. Добре подбраната покривка е задължителна за тези от Вас, които държат на стила и етикета по време на хранене. Салфетките са също толкова важни, колкото останалите принадлежности. Те ще Ви издадат пред гостите Ви, за това какви домакини сте и дали сте подходили с уважение към тях.

Представяме Ви интересен и стилен начин на декорация с пръстените за салфетки, които по практичен начин ще се впишат в подредбата и ще впечатлят Вашите гости. Това освен признак на вкус е и на естетика, която ще Ви издигне в добър домакин.

Изберете аксесоар за маса от Банана защото

  • ще си осигурите бърз подарък за предстоящо събитие
  • ще Ви дадем право на преглед, преди да заплатите
  • ще ви го доставим до 1 ден и срок до 30 дни, в които може да го върнете

Благодарим Ви, че посетихте страницата ни за кухненски текстил и се надяваме, че сте открили подходящия аксесоар за трапезата Ви.

Приятно пазаруване!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 183 продукти
Показани 1 - 24 от 183 продукти