Куфари за багаж, Удобни куфари с колелца

Избери куфар за Вашето пътуване

Независимо дали търсите куфар за кратко бизнес пътуване, куфар за ръчен багаж или куфар за семейна почивка, Вие със сигурност ще го намерите в нашата селекция от предложения. Изборът на куфар за пътуване трябва да бъде съобразен с необходимото място за багаж. Нашите online предложения за маркови куфари на водещи п...

Избери куфар за Вашето пътуване

Независимо дали търсите куфар за кратко бизнес пътуване, куфар за ръчен багаж или куфар за семейна почивка, Вие със сигурност ще го намерите в нашата селекция от предложения. Изборът на куфар за пътуване трябва да бъде съобразен с необходимото място за багаж. Нашите online предложения за маркови куфари на водещи производители като GABOL, Modan, TimeFor, Busquets са идеално решение за удобно управление на багажа -  разделени с няколко багажни отделения за разпределяне на багаж.

При нас може да намерите широка гама от текстилни, пластмасови, олекотени и луксозни куфари. Големината на куфарите се определя по размери (XS, S, M, L, XL). Размери като XS или S са подходящи за салонен багаж в ниско-тарифните авиокомпании.Куфарите са с телескопична изтегляща се дръжка и колелца. Изработени са от олекотени, здрави материали. Дизайна и цветовете са съобразени със съвременните тенденции на пазара.

След като изберете желания от Вас куфар от нас ще получите:

  • бързина при доставката на всеки един артикул - до 1 ден
  • възможност да върнете закупения подарък до 30 дни, ако не сте удовлетворени
  • гарантирано качество на всеки продукт

Приятно пазаруване!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 46 продукти
Показани 1 - 24 от 46 продукти