Върху какво да си разпечатам карикатурата? Рамки и размери.

Публикувано : 2019-02-15 10:00:18
Категории : Идеи за подаръци

Върху какво да си разпечатам карикатурата? Рамки и размери.

Вашата карикатура е готова и сега идва момента, в които трябва да решите на какво искате да бъде разпечатана. Разбираме, че това не е лесен избор, поради тази причина сме описали и визуализирали вариантите, за да Ви улесним.

А Вие само трябва да изберете този, който най-много отива на Вашата същност.

И ето ги и тях:

  • Рамкиране и печат върху висококачествена хартия -  Вашата карикатура ще бъде разпечатана на висококачествена хартия и доставена в луксозна дървена рамка с антирефлексно стъкло или в тубус. Без значение кой вариант изберете ние Ви гарантираме качество и оригиналност.

  • Канава - Творбата ще бъде разпечатана върху платно, изрязано до избраният от Вас размер, и внимателно монтиран върху масивна дървена рамка.
  • Чаша - Карикатурата Ви ще бъде отпечатана на бяла чаша за кафе, изработена от траен керамичен материал. С нея всяко топло кафе или чай ще носи усмивка на притежателя.
  • Тениска - Изразете индивидуалността си в комфорт и стил със специална ръчно рисувана карикатура върху тениска, предназначена за черно-бял или пълноцветен печат. С нея определено ще се отличите по един оригинален и цветен начин. Носете я с усмивка.

  • Магнит - Отпразнувайте важно събитие и запазете спомените пред съзнанието си със стилен персонализиран подарък - карикатура върху магнит.
  • Торта - За да направите празника още по специален, направете индивидуална и уникална торта - карикатура върху торта. Така де, изкуството може да бъде представено и като сладко изкушение. Вие само му се насладете.
  • Възглавничка - Персонализираните възглавници с карикатура рисувана от професионален художник са меки, удобни и разпечатани на висококачествен материал.
  • Kалъф за телефон - Персонализирайте телефона си със специален калъф за вашия телефон с карикатура. По този начин телефонът Ви ще е различен и уникален.

Може да избирате измежду един или няколко варианта.

Какви размери и цветове рамки предлагаме?

Предимно предлагаме на клиентите бели и черни рамки, тъй като изглеждат най-стилно. Но имаме възможност за индивидуална поръчка на цвят.

Това са традиционните размери, с които работим. Ако желаете може да изработим рамка спрямо Вашите изисквания за размер и цвят. Срока на изработка е 2-5 дни.

Иии...какво би бил един подарък без подаръчната опаковка?

Опаковката е огледало на нашите отношения и начин да изразим чувствата си, които носят цялата положителна гама от емоции, допринасящи за доброто настроение на празнуващият. Докато човека, изразява чувствата си чрез музика, четки или химикалка, опаковката предава своя специален смисъл и емоция по-добре от много думи. Съгласете се, винаги е интересно и приятно да разопаковате подаръчната опаковка. И ако тя е оригинално оформено, тогава се добавя и очакването на нещо магическо и необичайно. Създадете необичайно настроение и накарайте Вашите любими хората да светят от щастие. Повярвайте ни, приятелите и семейството Ви ще оценят това внимание!

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)