Карикатура върху торта - вкусно, оригинално и забавно

Публикувано : 2019-01-03 12:22:04
Категории : Идеи за подаръци

Карикатура върху торта - вкусно, оригинално и забавно

Най-красивите торти годни за консумация. Уникалното чувство да изядеш твоята карикатура.

Знаете ли какво е лошо? Рожден ден без торта! А знаете ли какво е още по- лошо ... рожден ден без карикатура върху торта.

Карикатура върху торта - вкусно, оригинално и забавно!

Днес ще Ви запозная, с един оригинален, забавен и вкусен подарък - карикатура върху торта. Представяли ли сте си, че може да изядете Вашата карикатура? Предполагам, че не! Нали?

Карикатурите се превръщат в един от най-предпочитаните и забавни подаръци, а сега те успешно навлизат и в кухнята. Всъщност, кой каза, че тези забавни портрети могат да бъдат русивани само на хартия или с помощта на дигитален таблет? Карикатурите върху торта изглеждат също толкова добре, дори са много по-оригинални от стандартният им вариант в рамка като картина.

За да направите празника още по специален, направете индивидуална и уникална торта - карикатура върху торта. Подарък изненада, който определено ще бъде запомнен от гостите. Още по-добре щастливият получател може да има свое собствено хартиено копие, което да остави спомен завинаги.

Представете си радостното изражение на получателя, когато подарите рамкирана карикатура като картина и същевременно подарите същата тази карикатура и върху торта, която може да изяде и да се наслади на всяко отхапване от сладкия шедьовър.

Подходящ подарък за всеки повод

Карикатурите върху торта по поръчка са чудесен подарък за юбилей, рожден ден, годишнина или друго важно събитие в живота на един човек. На такава торта можете да изобразите празнуващият по какъвто и да е начин и да го накарате да се забавлява от сърце.

Тъй като разполагаме със собствен опитен артист, може да развихрите въображението си и да поискате всяка тема, която можете да си представите. От футболен играч до рибар, от състезателен шофьор до алпинист, ние можем да направим всичко това! За нашите кулинарни художници граници не съществуват и без проблеми могат да реализират най-оригиналните Ви идеи. Искрената усмивка на виновника на събитието е гарантирана!

Как да поръчам?

За да превърнете карикатурата си в торта, поръчайте карикатура и след това ние ще се свържем с Вас и ще Ви помогнем да създате карикатура върху торта от най-високо качество така: Изпращате снимки в добро качество, също и описание на Вашата идея. Ако имате конкретна визия, която сте харесали или някакви конкретни детайли, които искате да ползва художника, може да изпратите и тях. Добавете Ваш телефон за връзка и ще се свържем с Вас за потвърждение и уточнения, ако са необходими. В резултат получавате карикатура върху торта, а и също така една уникална карикатура, която може да рамкирате и принтирате. Най-често карикатурите се разпечатват върху - висококачествена хартия, тениска, чаша, пъзел, вече и на торта.

Примери за нашата работа

Имаме много примери за нашата работа на нашия уебсайт, тук са някои от тях:

Можете също да поръчате карикатура от нас, без да поръчате торта, като отново следвате стъпките посочени горе.

Защо да изберете нас?

  • Ние сме бързи и ефективни

  • Изпращаме за одобрение - без него не се изпращат произведения на изкуството!

  • Осигуряваме и негодна за консумация версия, за да го запазите като спомен или като подарък.

Ако имате въпроси винаги може да се свържете с нашият екип и с удоволствие ще Ви помогнем да се уверите, че Вашите изисквания са изпълнени. Ние имаме удоволствието да изпълним всички Ваши идеи и желания.

Ако имате изображения на творбите си, изпратете ни ги и ние с удоволствие ще ги качим в нашите социални медии. Обичаме да гледаме прекрасни и чаровни произведения на изкуството.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)