Какви подаръци харесват момичетата

Публикувано : 2015-03-25 01:23:39
Категории : Идеи за подаръци

Какви подаръци харесват момичетата

Повечето момичета харесват подаръците дори и само поради простия факт на тяхното съществуване. Представителките на нежния пол с нетърпение очакват празниците, за да се насладят на процеса на получаване на дългоочакваните цветни кутии с панделки. Разбира се, за всяка млада дама трябва да се избира строго индивидуален подарък според начина й на живот, хобитата и т.н. Въпреки това, общите правила за избор на подарък по правило са такива - той трябва да бъде оригинален, задължително полезен, и най-важното, да е избран с грижа и от сърце.

Какви подаръци обичат момичетата? Оригинални. Проявете мъничко фантазия!

Уважаемите кавалери не е нужно да се ограничават до цветя, бонбони и козметика.

Седнете и помислете от какво се интересува вашето момиче. Ако не може да се сетите за нищо съществено, тогава отидете с нея под някакъв предлог до мола и внимателно следете, къде ще се насочва погледа й, до кои неща се задържа, как ги коментира. След един такъв поход с 95% вероятност ще й изберете нужния и желания подарък.

Попитайте момичето какви подаръци й харесват

Разбира се, в най-тежките случаи, винаги можете директно да попитате момичето. Недостатъкът на този подход е, че в такъв случай тя няма да бъде изненадана, и, освен това, може не винаги да иска да отговори на такъв въпрос.

Ако девойката не е лишена от естествено чувство за хумор, винаги може да я зарадвате с някой забавен майтапчийски подарък, важното тук е - без вулгарност.  

Момичета добре приемат и прагматичните подаръци, като например кухненски прибори, женски аксесоари, бижута, различни комплекти или дизайнерски "нещица" за декорация на дома.

Спасителен кръг за мъже днес са сертификатите за подарък. Освен че са лесни за закупуване, те също дават на дамата възможност за избор. С Вашето предложение тя получава точно това, което наистина й допада.

Ако връзката ви с вашата приятелка още не е много близка, може би не е добра идея да й подарявате

  • парфюми,
  • козметика,
  • бельо,
  • съдове,
  • алкохол.

Този етап на ухажване също не предполага твърде интимни сувенири или подаръци с намек. Оставете го за по-късни периоди, а времето ще покаже.

Планирайте и подгответе незабравимо подаряване

Помнете, че момичетата обичат подаръци, които излизат извън пътеката на баналността! Уверете се, че не пропускате красиво да опаковате подаръка, както и много красиво и тържествено да го поднесете, съпроводен с красиви думи и пожелания. 80% положителните впечатления от един подарък са точно този незабравим момент на връчване. Не забравяйте това! И дори и да се съмнявате, дали момичето ще хареса приготвения подарък, организирайте оригинална церемония по неговото подаряване. Като включите малко въображение и находчивост, със сигурност ще постигнете желания резултат.

Може да разгледате и нашите идеи за подаръци за момичета

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)