Табла

Луксозен комплект табла за игра от Банана БГ

Познатата на всички табла е класическа игра, която не спира да губи своята популярност и завладява всеки, който веднъж я пробва. Понякога е необходимо да се разтоварвате с нещо, което ще Ви концентрира в област, различна от ежедневната Ви. Това е възможно с логическо мислене, което ще развиете добре, ...

Луксозен комплект табла за игра от Банана БГ

Познатата на всички табла е класическа игра, която не спира да губи своята популярност и завладява всеки, който веднъж я пробва. Понякога е необходимо да се разтоварвате с нещо, което ще Ви концентрира в област, различна от ежедневната Ви. Това е възможно с логическо мислене, което ще развиете добре, ако отделяте време за табла игра. Таблите за игра са точно такъв подарък за всеки, който търси едно по-различно забавление.

В онлайн магазин Банана ще откриете интересни предложения от дървена табла за игра, пулове за табла и комплекти от шах и табла. Последното предложение е функционално и практично, защото може да съчетаете двете игри по най-лесния начин. Подарете луксозна табла за игра на Вас или Ваш близък и го зарадвайте по оригинален начин.

Приятно пазаруване с нас!

Виж още...
Показани 1 - 24 от 39 продукти
Показани 1 - 24 от 39 продукти