Как се прави букет от бонбони с цветя от хартия

Публикувано : 2017-07-28 17:08:05
Категории : Идеи за подаръци

Как се прави букет от бонбони с цветя от хартия

Как се прави букет от бонбони с цветя от хартия

Търсите подарък на любимия човек? Ето една свежа идея – как може да си направите сами букет с бонбони.

Представете си как прегръщате любимия човек и с целувка му подарявате огромен букет от хартиени цветя, а в сърцето на всяко едно стои сладко шоколадово съкровище! При това вашият хартиен букет от бонбони е единствен и неповторим достоен и изкусителен подарък за любимия човек. Запретнете ръкави и се пригответе да научите как се прави лесно съблазнителния подарък - букет от бонбони.

1 Как се прави букет - необходими материали за направата на хартиено цвете с бонбон.

  • Опаковани бонбони подходящи за букета. Пример: формата на трюфели, сърце, кръгли опаковани бонбони.

  • Амбалажна хартия и опаковъчни лепенки - нарежете креп хартия на малки парченца, всяко с размерите на 18-20см под формата на квадрат. Необходими са парчета хартия 5х5см, парчета плат (филц) под формата на листа на цвете, специална лента за цветя, дълъг шиш.

  • Необходими е тиксо за закрепване на хартията към дървените клечки които, ще са основа на цветето. Размер на тиксо (5см и 10см)

  • Дървени клечки за барбекю, различни телени клечки – необходими за основа (стъбло) за цветето, което ще създаваме.

  • Тейп-лента (Teip Feed) - лента необходима за закрепване на опакованите бонбоните към клечката. Лентата е абсолютно необходима, цветовете на тейп-лентата се съобразяват с цвета на бонбоните и букета. Трябва да се увие от горната към долната част на клечката след като е поставен бонбона. Бонбоните ще образуват центъра на цветето.

  • Кошница или подходящ съд за създаване на вашето творение. Поставете направените цветя с шоколадови бонбони в подаръчна кошница или подходяща ваза.

  •  Ножици, телбод за оформяне на опаковъчната хартия, лепило за оформяне на цветята.

Ако е непосилно за Вас или имате идея как искате да излежда вашия букет, нашите аранжор-флорист ще се погрижат за създаването им. Разгледайте предложенията за КОШНИЦИ С БОНБОНИ, които може да поръчате.

2 Как да си направим цветя от хартия - идеи за украса на хартиени цветя с декоративен лак.

  • Изрежете необходимите фигура от креп хартия за цветята. Може да се използва друга подходяща хартия за направата на цветя.
  • За да направите цветята да изглеждат като истински, ще трябва да ги огънете малко. Започнете чрез сгъване на листенцата нагоре в посока към центъра.

  • Добавете малка част от лепило за краищата на изрязаните фигури за цветя и след това ги залепете.
  • След направата на цветето е необходими прикрепване на листенца да изглежда оригинално.
  • С помощта на цветна лента, увийте листото на клечката.
  • След като сте направили достатъчно цветя, ги връзвате заедно в долната част на цветята. Увийте цялото стъбло като истински букет цветя в опаковъчна хартия завършена с панделка.

Ако нямате време или възможност да направите всичко това - нашите аранжор-флористи и художници винаги с удоволствие ще въплотят вашите идеи в един чудесен букет. Може да рагледате готовите композиции тук: ШОКОЛАДОВ БУКЕТ

Познавате ли хора, които не обичат букети от живи цветя. Това е чудесна алтернатива на крехката красота на цветя - букети от бонбони. Ние сме на разложение да поръчате нещо индивидуално.

Надяваме се статията да Ви е била полезна за усвояване на техниката за направата на невероятни и уникални букети и композиции от бонбони.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)