Как да опаковаме подарък

Публикувано : 2018-05-15 09:07:15
Категории : Идеи за подаръци

Как да опаковаме подарък

Празниците са неразделна част от нашето забързано ежедневие и за нещастие ние често нямаме достатъчно време за правилната подготовка. Поради тази причина често се сблъскваме с въпроси като " Кой е правилният подарък за него/нея?" , "В кой сайт да търся пък сега?", "Страхотна ваза! А сега как да я опаковам?" и още какви ли не въпроси могат да му хрумнат на човек докато търси начин да зарадва някого близък. Ние от Банана, освен че предоставяме богат избор на подаръци, сме Ви подготвили и няколко нестандартни идеи за опаковането им.

Опаковачната хартия и предизвикателствата около избирането ѝ.

Избирането на опаковачна хартия, е не само трудно, но и неизбежно, ако целта е финалният вид на подаръка да е перфектен. Всеки се е сблъсквал със ситуация, в която в магазина просто няма това, което търси. За това ние предлагаме варианта “Направи си сам” . За целите на опаковането можете да използвате буквално почти всичко - стари вестници или списания, цветни хартиени торбички, салфетки направени на принципа декупаж върху кутията на подаръка, бяла хартия на която да залепите стари марки, апликации направени от изрязани букви или цифри на календар, картичка, кръстословица или някаква стара книжка. Развихрете въображението си и ще видите от колко неща можете да получите перфектна опаковка.

Омръзнали са Ви традиционните панделки?

След избирането на опаковачната хартия се натъкваме на втория проблем - панделката. Традиционните панделки са до голяма степен скучни, но липсата на идеи ни принуждава да се придържаме към тях. Ето защо ние събрахме най-добрите нестандартни идеи за направата на панделка.

  • Копче и канап вместо панделка.


  • Малко клонче и опаковачно въже


  • Въженца в различни цветове


Последно, но не на последно място - картичката.

Картичката е финалния елемент на добрата опаковка, въпреки факта, че е последен и най-малък, картичката съвсем не е маловажен елемент. Най-лесният начин да изберем правилната картичка е спрямо повода, за подаряване на подарък. Такъв тип картички има почти навсякъде и в големи количества, ние обаче отново имаме необичайни идеи. Добър вариант за картичка е направата ѝ от подръчни материали, като цветна хартия, канап, изрезки от списания, парчета дантела.  

Идеите за опаковане на подарък са безкрайни, ако използваме малко въображение и подръчни материали. Колкото повече фантазия прилагаме, толкова по-голям става нашият избор на материали и цветове. Ако пък сте получили вдъхновение за идеалната опаковка от нашата статия, но все още не сте избрали правилният подарък, можете да разгледате предложенията на нашия сайт и да потърсите Вашият уникален подарък

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)