Вашата карикатура е готова и сега идва момента, в които трябва да решите на какво искате да бъде разпечатана. Разбираме, че това не е лесен избор, поради тази причина сме описали и визуализирали вариантите, за да Ви улесним.

А Вие само трябва да изберете този, който най-много отива на Вашата същност.

И ето ги и тях:

  • Рамкиране и печат върху висококачествена хартия -  Вашата карикатура ще бъде разпечатана на висококачествена хартия и доставена в луксозна дървена рамка с антирефлексно стъкло или в тубус. Без значение кой вариант изберете ние Ви гарантираме качество и оригиналност.

  • Канава - Творбата ще бъде разпечатана върху платно, изрязано до избраният от Вас размер, и внимателно монтиран върху масивна дървена рамка.
  • Чаша - Карикатурата Ви ще бъде отпечатана на бяла чаша за кафе, изработена от траен керамичен материал. С нея всяко топло кафе или чай ще носи усмивка на притежателя.
  • Тениска - Изразете индивидуалността си в комфорт и стил със специална ръчно рисувана карикатура върху тениска, предназначена за черно-бял или пълноцветен печат. С нея определено ще се отличите по един оригинален и цветен начин. Носете я с усмивка.

  • Магнит - Отпразнувайте важно събитие и запазете спомените пред съзнанието си със стилен персонализиран подарък - карикатура върху магнит.
  • Торта - За да направите празника още по специален, направете индивидуална и уникална торта - карикатура върху торта. Така де, изкуството може да бъде представено и като сладко изкушение. Вие само му се насладете.
  • Възглавничка - Персонализираните възглавници с карикатура рисувана от професионален художник са меки, удобни и разпечатани на висококачествен материал.
  • Kалъф за телефон - Персонализирайте телефона си със специален калъф за вашия телефон с карикатура. По този начин телефонът Ви ще е различен и уникален.

Може да избирате измежду един или няколко варианта.

Какви размери и цветове рамки предлагаме?

Предимно предлагаме на клиентите бели и черни рамки, тъй като изглеждат най-стилно. Но имаме възможност за индивидуална поръчка на цвят.

Това са традиционните размери, с които работим. Ако желаете може да изработим рамка спрямо Вашите изисквания за размер и цвят. Срока на изработка е 2-5 дни.