Топ 6 идеи за подарък за пенсиониране

Публикувано : 2018-05-29 11:43:13
Категории : Идеи за подаръци

Топ 6 идеи за подарък за пенсиониране

подарък за пенсиониране

В един от най-важните моменти от живота на човек, всички близки искат да го зарадват. Как обаче да зарадвате някого, който за дългия си житейски опит е събрал какви ли не вещи, както обичаме да казваме, “има си всичко”. Ние от Банана обаче имаме отговор на този въпрос.

Подбрали сме ви перфектните идеи за подарък за пенсиониране, които са универсални и можете да подарите на представител и от двата пола.

1.Златна картина

Златната картина е добър начин да покажете на някого, че след толкова години труд е нужно да спре за момент и да се наслади на изработеното. Златото е символ на богатство и има царски характер. Какъв по добър начин да кажете на някого “ Гордея се с теб!” ? Освен това този метал има и по-древна символика, според която той предпазва от злите сили, понеже се слави като метал на Слънцето. Подарявайки златна картина, Вие подарявате куп добри пожелания за бъдещето, а заедно с това и една изящна красота за стената или шкафа.

2. Глобус бар

Глобус барът е идеален подарък за пенсиониране, защото освен лукса и удобството, които осигурява е чудесен начин да кажете да някого да използва времето си за почивка, да се наслаждава на моментите с приятели и да пътува и за всичко това не е нужно да използвате думи. Глобусът сам по себе си символизира пътешествия, а бар часта - удоволствия. Какво повече да пожелаем на един човек, който вече има цялото свободно време на света?

3. Икона

Иконата е страхотен подарък за по-религиозните пенсионери. Можете да изберете икона със светеца, който закриля дадения човек или просто да подарите икона на св. Богородица. Няма как да сбъркате, ако подарите икона на религиозен човек, жестът Ви несъмнено ще бъде оценен, а човекът със сигурност ще разбере посланието. Чрез една икона Вие подарявате на човека, всички добри сили, от които по начало всеки човек има нужда. Малък и непретенциозен, но в същото време изключително значим подарък.

4. Шах или табла

Страхотен подарък за по-спортно и интелектуално ориентираните пенсионери. Шахът е игра, която изисква много мисъл и време, е току-що пенсионирал се човек, определено има време, което да отдели върху мисленето на стратегия за победа в играта шах. Таблата пък е по-лежерна игра, за тези които предпочитат да си почиват повече и докато го правят както се казва да “разцъкват” нещо. И двете игри биха зарадвали хора с афинитет към този тип спорт.

5. Ръчен часовник

Няма да отречем факта, че часовник определено не е най-оригиналната идея, за сметка на това обаче е стилен и практичен аксесоар, към който можете да прибегнете на секундата, в която Ви свършат идеите. Изберете най-красивото попадение за Вашият вече пенсионер и му го подарете с финес. За по-завършен вид можете да добавите картичка, на която да добавите закачливо послание като това например: “Ако искаш да бъдеш щастлив е време да станеш!”. С други думи, можете да проявите креативност, дори когато заложите на клишета.

6. Карикатура по снимка

След идеята за часовника, е време да Ви дадем една наистина креативна идея за подарък. Идеална възможност да зарадвате някого точно на пенсионирането му, особено ако човекът разполага с повече чувство за хумор. Представете си отварянето на подаръците, всички от тях ще бъдат малко или много със строг характер и когато дойде време за Вашият ще предизвикате искрен и чист смях, който ще зарадва изключително много всички на масата. Разбира се, държим да подчертаем още веднъж да не прибягвате до такъв подарък, ако хората срещу Вас не разполагат с чувство за хумор, защото може да предизвикате обратен ефект и да се окаже, че се подигравате с пенсионирането, което не е никак желателно.


Идеите за подаръци са безброй, ние се постарахме да подберем класация “Топ 6”, но ако мислите, че това не е всичко, което може да се избере за повода, чувствайте се поканени да разгледате нашият сайт, за още безброй идеи.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)