Правилният подарък за всяка зодия

Публикувано : 2018-05-28 15:00:56
Категории : Идеи за подаръци

Правилният подарък за всяка зодия

Зодиите са една от най-обсъжданите теми и понякога зодията е единственото нещо, което знаем за даден човек. Често явление е наш познат или колега, за който не знаем много да има рожден ден и ние да не сме сигурни какъв подарък за изберем. Ние от Банана сме подготвили списък с перфектните подаръци спрямо зодията.

  • Овен

подарък за рожден ден на овен

Представителите на зодия Овен се славят със своята елегантна практичност. Те са силни характери, които биха вдъхнали респект на всекиго. За тази зодия е нужно да знаем, че подаръкът трябва да бъде изискан, стилен и в същото време да им е от полза. Съчетаването на всичко това звучи като трудна задача, но ние имаме решението. Идеални идеи за подаръци и за двата пола са аксесоари като писалки, портфейли.За жените особено подходящ подарък са кутиите за бижута.

  • Телец

подарък за рожден ден за телец

Телците са домошарите на хороскопа. Любители са на спокойствието и уюта, които домът им предлага. Обичат да си почиват, да четат книги, да гледат филми и да се наслаждават на миговете със семейството. Перфектен избор на подарък за тях са малките неща, които биха допринесли за по-приятни мигове у дома. Нашите предложения, които биха могли да допринесат за това са : рамка за снимка; табла за легло. Нищо не е по-добро за Телеца от малките неща, които правят домошарството му по-приятно.

  • Близнаци:

подарък за рожден ден за близнаци

Името на зодията ни подсказва, че си имаме работа с хора с двойнствена природа, разбираемо е защо бихте се затруднили с избора на подарък. Ние обаче ще Ви издадем една малка тайна, независимо от настроенията на Близнаците, те винаги ценят лукса и биха го предпочели пред всичко. Именно поради тази причина за жените от тази зодия, перфектните подаръци са луксозни аксесоари за вино. Пушачите представители на тази зодия биха оценили подобаващо красиви табакери.

  • Рак :

подарък за рожден ден на рак

Раците са хора с много хобита, на които държат, за това преди да изберете подарък за представителите на тази зодия се постарайте да проучите техните любими занимания. Добра идея може да бъде карикатура с тяхна снимка, на която е изрисувано хобито им, както и чаша със снимка или надпис, които са свързани с техните любими дейности. Освен това те са много любознателни, така че ако не знаете достатъчно за човека, можете да изберете пъзел с интересна забележителност , например.

  • Лъв:

подарък за рожден ден на лъв

Зодия лъв се слави със себелюбие, което автоматично означава, че за тях е по-важно, че имат подарък, а не точно какъв е той. Нашето предложение е да заложите на луксозни аксесоари свързани с красотата, като например огледала и комплекти за маникюр, за жените, а за мъжете писалка. Каквото и да изберете Лъвовете ще го оценят, но стилните подаръци определено са им любими.

  • Дева:

подарък за рожден ден на дева

Девите са най-практичната зодия в зодиака, освен това изобщо не обичат изненади. Избирането на правилен подарък за тях, обикновено означава търсене на нещо семпло и използваемо. Перфектните предложения за тях са свързани основно с дома. Съветваме Ви да се спрете на < a href=https://banana.bg/857-plata-setove-komplekti-nojove-za-sirena> сет за сирена, комплект красиви чаши или чисто и просто, стилен часовник. Няма вариант да не зарадвате представител на зодия Дева с красив и полезен подарък, който би се използвал ежедневно.

  • Везни:

подарък за рожден ден на везни

Както сами се сещате, това е зодията на премерените и претеглени неща. За тях скъпите подаръци са излишно разточителство и предпочитат семплите и скромни подаръци, в които има скрита символика. Идеални предложения за тази зодия са късметчета за всеки ден от годината, букет от хартиени цветя, малки сувенирчета със символично значение, ключодържатели и всички онези малки дреболии, които биха ни накарали да се усмихнем.

  • Скорпион:

подарък за рожден ден на скорпион

Скорпионите също се славят със своята прагматичност, която в дадени моменти е толкова засилена, че дори граничи със скука. Те търсят удобството във всичко и оценяват най-вече подаръци, които биха им свършили работа. Идеите, които ние можем да Ви предложим за тях са: поставка за смартфон; джобно огледало; флашка. За жените особено подходящи са красивите аксесоари за вино, защото нежните представители на тази зодия са големи ценители на виното.

Стрелец:

подарък за рожден ден на стрелец

Стрелец е зодия, която търси приключенията във всичко. Ако имате бойната задача да зарадвате Стрелец, просто се уверете, че подаръкът Ви няма да бъде тривиален, а в най-добрия случай, че ще бъде изненадващ. На тази зодия можете да подарите всичко свързано с екстремното - рафтинг, скок с парашут, екстремно пътуване. Друга добра идея е скреч карта с най-добрите места, които човек да посети в живота си, тъй като Стрелците освен всичко, много обичат да пътуват и да опознават света. С други думи казано, ако подарявате подарък на представител от тази зодия имайте предвид, че те въпреки че са доста мъдри, са в същото време децата на зодиака и изгарят от любопитство по всички въпроси.

  • Козирог:

подарък за рожден ден на козирог

Изключително твърдоглави и инатливи във всяко отношение, единствено така можем да опишем Козирозите. В случай, че ви се налага да измислите как да зарадвате такава зодия, заложете на дързък подарък, който ще им остави трайни емоции без много да ги вади от зоната им на комфорт. Едно такова предложение е резервация в Escape Room. Друг също добър вариант е да им изберете нещо, което би им свършило добра работа в ежедневието, но в същото време изразява характер, като например сет за коктейли, маслена лампа или електрическо одеало. Внимавайте с подбора на подарък, защото трябва умело да съчетаете екстравагантното и полезното без да прекалите с първото.

  • Водолей:

подарък за рожден ден на водолей

Едва ли има нещо по-лесно от това да се зарадва Водолей? Те са толкова романтични натури, че и шоколадов бонбон, би ги накарал да се усмихнат до уши. Ценят всеки жест, който символично казва “ Мисля за теб!”. Ето защо да изберете подарък на Водолей съвсем не е трудна задача, заложете на сувенир свързан с работата им, пъзел с тяхната снимка, чаша с тяхна карикатура по снимка, а за пушачите може да изберете красива запалка, табакера или калъф за цигари/пури . На каквото и да се спрете, бъдете сигурни, че Водолеят преди всичко ще оцени Вашият жест, а после и самия предмет, който току-що е получил.

  • Риби:

подарък за рожден ден на риби

Доброта, креативност и веселие, това са трите думи, които най-добре описват Риби. За тях идеалният подарък освен красив, трябва да бъде и креативен. Изключително емоционална зодия, така че можете да заложите на нещо направено от Вас собственоръчно. Ако пък нямате време за “Направи си сам”, сега е моментът да Ви напомним, че тази зодия се слави с афинитета си към алкохола, така че какъв по-добър момент да се възползвате от това и да ги зарадвате с красива бутилка за алкохол или комплект чаши за аперитив или някакъв друг елегантен аксесоар свързан със спиртните питиета.


Когато нямаме много голям избор за подарък, зодията на човека определено може да ни помогне да се насочим в някаква посока. Ние се постарахме да Ви ориентираме правилно, като подбрахме перфектните предложения от сайта ни, с които можете да зарадвате представителите на различните зодии. Ако пък имате друга идея, можете да я потърсите на нашия сайт. Не забравяйте, че живота не се брои с вдишванията и издишванията, които правим, а с моментите, които спират дъха ни, така че не пропускайте нито една възможност да зарадвате хората около Вас.

За още идеи за подаръци за рожден ден вижте това

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)