Как да изберем идеалният подарък за мъж?

Публикувано : 2018-05-29 17:09:04
Категории : Идеи за подаръци

Как да изберем идеалният подарък за мъж?

подарък за мъж

Търсенето на подарък за мъж никак не е лесна задача. Често, с парфюмите и самобръсначките, идеите просто се изчерпват. След един определен момент дори е някак невъзможно да се направи заключение дали е по-трудно да намерим подарък за близък мъж или за напълно непознат.

Време е да решим този проблем, като Ви споделим нашият списък, с топ подаръци за мъж.

Аксесоарите за вино са високо ценени от мъжете със стил, защото те знаят, че не е важно само какво е виното, а и как се поднася. Всеки мъж има собствен стил за поднасяне на вино и е важно да изберете правилните аксесоари, които биха го удовлетворили. За завършен вид към аксесоарите можете да добавите и бутилка вино.

Нека бъдем честни, мъжете колкото и да пораснат на възраст си остават деца. Те са любители на всякакви джаджи и играчки, които са способни да ги разсейват. Ето защо подарък като декоративен меч може да се окаже перфектен за всеки повод. Нещо, което освен, че ще бъде декорация за дома им, ще ги и забавлява от време на време, когато решат, че е правилният момент да се почувстват като рицари.

Класика в жанра и това съвсем не е случайно. Ръчният часовник е един от любимите аксесоари на мъжете. Този тип аксесоар бива носен буквално за всеки повод. Много представители на силния пол се хвалят с различните си колекции часовници -  спортни, спортно-елегантни, елагантни. Нека не отхвърляме класиката веднага, защото едно допълнение към любима колекция винаги е повод за радост.

Страхотно е хората до Вас да имат чувство за хумор, ако и конкретният мъж за когото търсите подарък притежава такова, карикатура би било добро решение. Покажете му любимите хобита и интереси по забавен начин. Защо пък да не се посмеете заедно на факта, че е пораснал с година, например?

За пушачи:

Често пушачите се разглеждат като цяла нова категория хора, за това ние сме подбрали и предложения, които са подходящ подарък за мъже от тази част от обществото.

Лулата освен аксесоар за пушачи, е и красив сувенир, който е символ на стил, лукс и класа останал от минали векове. Можете да подарите лула като намек, за това колко е изискан човека, за когото сте предвидили този аксесоар.

Едва ли има по-ценен аксесоар за един пушач от неговата запалка. Вечните проблеми на пушещите са свързани с това, че нямат запалка. Един я загубил, на друг са му я взели и не са я върнали, трети пък изобщо не си е купил такава. Вариантите са много, за това ако подарите правилната запалка, ще се превърнете в спасител, допринесъл за по-добро настроение за дълго време. Освен това, притежаването на добра запалка, автоматично означава, че тя ще бъде опазвана по-добре.

Това може да бъде страхотен подарък, като се има предвид как тютюневите компании напоследък “украсяват” кутиите за цигари с “прекрасни” снимки. Лесно ще зарадвате мъж, с този стилен аксесоар. С една красива табакера, ще предотвратите друг основен пушачески проблем - мачкането на кутията и съответно цигарите в нея.

На какъвто и подарък да се спрете, трябва да бъдете сигурни, че няма мъж, който да не оцени факта, че му е отделено време, макар и не на глас. Най-важното накрая на вечерта е да сте се забавлявали. Понякога забравяме вещите, но помним хората, или както гласи една стара мъдрост: “ Важен е жестът!”.




Идеи за подаръци за рожден ден за мъже, жени, деца и тийнейджъри, можете да намерите тук

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)