90% от работещите жени биха се влюбили в такъв подарък!

Публикувано : 2018-05-30 11:18:31
Категории : Идеи за подаръци

90% от работещите жени биха се влюбили в такъв подарък!

Всички сме чували клиширани фрази като “Жените обичат лъскави неща”, но в наши дни е меко казано трудно да зарадваме една жена, която се разпокъсва между работата в офиса, домашните задължения и децата просто с едно бижу. Разбира се, ние не отхвърляме идеята, че бижутата имат способността да накарат една жена да се усмихне. Дали обаче това е нещото, от което тя наистина би имала нужда или просто евтин, пробван и изтъркан трик?

жена

След дълъг ден в офиса, всяка представителка на нежния пол мечтае още от прибирането вкъщи да даде старт на почивката си. За нещастие това рядко се случва точно по този начин и след прибирането обикновено се започва единствено с още работа. Поради тази причина следващия път, когато се чудите дали да не подарите на една работеща жена брошка например, по-добре се откажете.

Ние от Банана имаме по-добра идея за Вас:

Масажен уред!


масажен уред

Независимо дали ще изберете масажна постелка, масажор за крака или друг масажен уред, Вие сте взели правилно решение! Кой не би искал масаж след работа? Освен това, макар че сте направили подарък на съответната жена, Вие всъщност сте допринесли за семейно щастие, защото всяка истинска дама би споделила такъв вид подарък със семейството си.


щастлива жена

Съвсем не твърдим, че има нещо лошо в това от време на време да се подаряват бижута, чанти и парфюми, но замислите се върху възможността да допринесете за едно семейно щастие само с една нова джаджа. Луксът никак не е излишен, но ежедневният комфорт определено е на преден план. Една натоварена с отговорности, работеща жена би се влюбила в този подарък, защото той ще ѝ осигури времето за почивка, от което се нуждае.

Идеята за масажен уред може и да изглежда налудничава, но ние от Банана смело твърдим, че подаряването на един креативен и полезен подарък е страхотна идея, особено когато искаме да зарадваме най-близките си, с които можем да споделим удоволствието в последствие.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)