5 идеи за печат върху канава

Публикувано : 2019-08-23 11:15:29
Категории : Идеи за подаръци

Отпечатайте върху канава най-хубавите си спомени и ги превърнете в истинско преживяване

Имате страшно много снимки и запомнящи се моменти, които искате да изразите и да покажете. Принт върху канава е един добър вариант да пресъздадете тези мигове в реалността.

Какво е канава или канаваца?

Канавата произлиза от френски от латинското име Cannapaceus- „направен от коноп“. Всъщност канавата е медия, изтъкана от нишки, наподобяващи платно. В днешно време много от художниците я използват, за да рисуват картини върху канава.

Как се използва канавата?

Канавата се опъва върху дървена подрамка, като се захваща със скоби, които подпомагат по-добрия захват на платното. Добре опънатата канава се разбира, като се потропа по средата и се чуе лек звук от барабан. В сравнение с рамкирана картина, канавата е много по-лека. Цветовете, които се изобразяват са наситени, няма отблясъци, както от рамка със стъкло. 

 1. Печат на снимка върху канава

С напредването на технологиите вече може да се разпечата всяка снимка върху канава. Дигиталният свят е изключително развит и ни дава възможност с широкоформатен печат на канава да се изработят различни размери  пана от канава.

2. Колаж отпечатан върху канава

Всъщност колажа е техника в изобразителното изкуство, където различни фрагменти се събират в едно платно. Това е една нова и свежа идея за подарък, с който ще зарадвате Ваш близък или познат. Днес колаж се възприема като комбинация от различни снимки, подредени в определена форма или ред. А какво да кажем за колаж отпечатан върху канава, това го превръща в още по-оригинален подарък. Един фотоколаж отпечатан на канава ще придаде на спомените реалност и съживяване.

3. Карикатура върху канава

Поредния сервизен комплект? Колан, портмоне или чанта? Бъдете по креативни и изберете специален подарък. Карикатурата е персонализирана лично към човека, на когото ще подарявате. Дигиталната карикатура позволява да се изработи принт върху канава. Може да разгледате част от нашите произведения тук.Те изглеждат доста забавни, нали? Много забавно и любопитно е, как художникът или карикатуристът може да улови хумора и щастието в доста нормално изглеждащи неща или хора.

4. Декоративни пана за стена

Ако колегите Ви нямат определени изисквания и политика на фън шуи, може да проявите креативност. Създайте малко кътче с удобен стол, цветя или невероятна картина отпечатана върху канава. Ако сте достатъчно изобретателни, е възможно да го превърнете в уютен дом.

5. Печат върху канва-уютен и топъл дом

Семплият и непринуден дизайн, помага да се отпуснете и да релаксирате след тежък работен ден. Не е задължително да декорирате дома си с голямо изобилие от цветя. Интериорът може да е изчистен с контрастиращи цветове, а една малко по-цветна картина разпечатана на канава и изпъната на подрамка, ще придаде още по-приятно усещане.

Споделете това съдържание

Добави коментар

 (с http://)

Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът е добавен за сравнение.